Eksperten:
Thomsen
Dato:
tirsdag 27 marts 2018 - 21:00
Kamp:
Colombia - Australien
Liga:
Venskabskamp, International
Udfald:
Mark Milligan - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
6,00
Chancevurdering:
18%
Spilbar ned til:
5,56
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Bemærk; denne kamp spilles på neutral grund i London, England

Australien tabte i weekenden med 4-1 til Norge, og Socceroos, som Danmark skal møde til VM i Rusland, ser ikke ud til at være slutrunde-klar endnu. Der venter holdets nye træner, Bert van Marwijk en stor opgave, hvis de skal gøre sig gældende i en svær gruppe, der udover Danmark, også indeholder Frankrig og Peru.
Tirsdag aften skal holdet forsøge at ryste Norge-kampen af sig, når de, på Craven Cottage i London, skal op imod Colombia. Sydamerikanerne fik en fremragende sejr, da de i deres weekendkamp slog selveste Frankrig med 3-2 på Parc de Princes i Paris - tilmed efter at have været bagud.
Jeg disker op med flere spil på opgøret, som jeg finder ret interessant. 

Mark Milligan - får et kort @ 6,00 x 3 units
Det må forventes, at Australien kommer under et gevaldigt pres, når de tirsdag aften skal op imod colombianske verdensstjerner som James Rodriguez, Carlos Bacca og Radamel Falcao. Derfor kan det måske også give fin mening at lure på kortspil til Socceroos-spillerne, og her falder ihvertfald Mark Milligan i øjnene. Han står til flotte 6,00 for en tur i dommerens bog.
Imod Norge kom Milligan ikke i bogen, men det interessante ved det opgør var, at han, grundet skader til flere i midterforsvaret, var rykket til bagkæden fra hans normale position på midtbanen. 
Det er der også fine chancer for sker i tirsdagens kamp, da man ikke vil satse med Stainsbury, der ikke er på 100%. Milligan kan sagtens dække denne position, men han er bedst på midtbanen. For dette spil er det klart en fordel, hvis han starter på den mere uvante position. 
I VM-kvalifikationen fik Milligan 5 gule kort i 17 kampe, hvilket er mere end ét kort i hver fjerde kamp. Tilmed imod langt dårligere modstandere, end Colombia, som de møder denne tirsdag. Samtidig er Milligan gået hen og blevet 32 år, og hans niveau er ikke, hvad det var engang. 
6,00 i et spot som dette, venskabskamp eller ej, er ganske enkelt for voldsomt.

Tippet tirsdag 27 marts 2018 - 12:06

Opdateret tirsdag 27 marts 2018 - 23:25