Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 29 marts 2018 - 16:00
Kamp:
Pablo Carreno-Busta - Kevin Anderson
Liga:
ATP - Miami
Udfald:
Kevin Anderson
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,41
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
Eurosport

Vi skal en tur til ATP turneringen i Miami, hvor vi er fremme ved kvartfinalerne. Turneringen har budt på et par overraskelser, og de 3 topseedede er ude - og nu er titlen up for grabs.

En der kan tage den er sydafrikanske Kevin Anderson, som jeg må indrømme at jeg har et blødt punkt for. Når han spiller bedst er han en top3 spiller, men han svinger desværre en smule. Han ligger pt. nummer 8 på ATP listen, men er på vej frem igen. Skal han frem, så skal han videre fra denne kamp - og det bør han komme imod spanske Pablo Carreno-Busta.
Kevin Anderson er bedre på de fleste stats, især på hardcourt. Han plejer da også at have styr på Pablo Carreno-Busta, som han har slået i 5 ud af 5 indbyrdes opgør.
Det seneste af disse fandt sted for bare 2 uger siden, hvor Anderson vandt med 2-1 i Indian Wells.
Anderson bør være stærkest her - og den 203 cm høje sydafrikaner bør dominere kampen.
Jeg spiller 3 units på en favorit sejr til odds 1,41, men krydrer den med en enkelt unit på at Kevin Anderson vinder med præcist 2-1 i cifre.
Det gjorde han sidst de to mødtes, og selvom han er stærkest her - så har Pablo Carreno-Busta set stærk ude på det sidste hvor han er gået igennem de første 3 kampe i Miami uden at afgive sæt.

Tippet onsdag 28 marts 2018 - 11:17

Opdateret fredag 30 marts 2018 - 06:02