Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 31 marts 2018 - 17:30
Kamp:
Silkeborg - FC Helsingør
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Vladimir Rodic - 1. Silkeborg målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
5,90
Chancevurdering:
18%
Spilbar ned til:
5,56
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Jeg forsøger to målscorerspil på Silkeborgs Vladimir Rodic i lørdagens møde med bundholdet FC Helsingør. 

Vladimir Rodic - scorer i kampen @ 3,40 x 4 units
Vladimir Rodic - 1. Silkeborg målscorer @ 5,90 x 2 units
Rodic har, efter skiftet fra Randers, der af uforklarlige årsager ikke kunne bruge ham, været den altoverskyggende profil hos Silkeborg. Den montenegrinske offensivspiller har med flot spil og mange mål forsøgt at hjælpe Silkeborg i kampen for endnu en sæson i ligaen - og imod FC Helsingør bør kan igen kunne nappe en hovedrolle.
Det er hidtil blevet til 7 kampe for Rodic i Silkeborg-trøjen, og dem har han brugt fornuftigt. Hele 4 scoringer er det blevet til i dette fåtal af kampe, og lægges dette sammen med de kampe, han fik i Randers-tiden, så står han i alt med 5 scoringer og 3 assists for sæsonen. 
Der er en del pres på Rodic for at score i Silkeborg. Klubbens angribere er ikke just bombere, og hverken Nilsson eller Okkels har for alvor fundet melodien. Derfor skal målene ofte komme fra kæderne bagved - og her finder vi formstærke Rodic, der inden landskampspausen scorede i de afsluttende tre kampe. 
Manglen på kvalitetsangribere gør også Rodic til et oplagt mål som Silkeborgs 1. målscorer, hvilket han har været i 3 af de 4 kampe, hvori han har scoret for den midtjyske klub.
FC Helsingør har lukket 52 mål ind i 26 kampe i denne sæson, hvilket giver et rundt snit på 2,00 scoringer pr. kamp. Dette har kun Lyngby, der har lukket ét enkelt mål mere ind, formået at gøre værre. 

Tippet lørdag 31 marts 2018 - 11:42

Opdateret lørdag 31 marts 2018 - 20:06