Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 02 april 2018 - 18:00
Kamp:
AaB - Brøndby IF
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Jores Okore - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
26,00
Chancevurdering:
5%
Spilbar ned til:
20
Betvalue:
130%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

AaB og Brøndby mødes mandag aften på Aalborg Stadion. Det er en kamp, hvor Brøndby er gjort til ganske store favoritter, og Superligaens førerhold er da også rigtigt godt kørende. Flere ting taler dog for, at de blå/gule kan få en svær kamp i det nordjyske, og jeg har fundet to, efter min mening, meget interessante spil i opgøret. 

Kasper Pedersen - scorer i kampen @ 23,00 x 3 units 
Jores Okore - scorer i kampen @ 26,00 x 3 units
Begge disse er ganske vanvittige odds, og jeg finder kæmpe værdi her. 
En af de primære årsager til dette er, at begge spillere er en stor trussel i luftrummet, og Brøndby har - igennem meget af sæsonen - haft utroligt svært ved at håndtere de defensive dødbolde.
Alene i de seneste 10 ligakampe har Brøndby indkasseret 6 mål efter defensive dødbolde, hvilket er helt vanvittigt, og klart de blå/gules helt store akilleshæl. Defensiven fungerer, udover dette, ganske fornuftigt, men på dette punkt har modstanderne nærmest altid en mulighed for at ramme Brøndby.
I mandagens kamp forværres situationen yderligere ift. at forsvare disse, for bagkædens styrmand, og klart bedste spiller, Benedikt Röcker, indkasserede imod Hobro et rigtigt dumt gult kort, der sender ham i karantæne i dette vigtige og svære opgør. Det betyder en defensiv bestående af Paulus Arajuuri, der retteligt er stærk i luften, men også Hjörtur Hermansson, der er den klart svageste af de tre. 
Hvor dødboldene er en af Brøndbys svagheder, så er det en af AaBs forcer, og i de seneste kampe, har aalborgenserne virkeligt oppet sig på dette parameter. Anført af en storspillende Yann Rolim, der slår nogle fantastiske indlæg, har nordjyderne ramt modstanderne på dødbolde mange gange den seneste tid.
To af de spillere, der har været i centrum, har været de bolsjestribedes midterforsvarere, Kasper Pedersen og Jores Okore. Begge spillere har, siden 21. spillerunde fundet vej til nettet to gange - og begge gange på dødbolde, hvor de har headet kuglen i kassen. Jores Okore gjorde det tilmed i opgøret imod netop Brøndby, på Aalborg Stadion, for seks uger siden. 
Planen var egentlig, at jeg ville tage begge spillere til at score på hovedstød (odds 25,00), men så opdagede jeg, at Betfair er ude med sindsygt flotte målscorerodds på de to forsvarsspillere. Disse tages i stedet, da værdien er langt højere her, da vi ikke binder os til, at mål skal scores med hovedet. 

Tippet mandag 02 april 2018 - 09:04

Opdateret mandag 02 april 2018 - 21:20