Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 05 april 2018 - 18:30
Kamp:
SønderjyskE - Brøndby IF
Liga:
DBU Pokal, Danmark
Udfald:
Kees Luijckx - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
20,00
Chancevurdering:
6%
Spilbar ned til:
16,67
Betvalue:
120%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

SønderjyskE er ikke godt kørende, og kommer på en svær opgave torsdag aften, når mesterskabsfavoritterne fra Brøndby IF kigger forbi Haderslev. Pokalturneringen er dog sønderjydernes sidste chance for succes i denne sæson, og det vil formentlig være et toptændt hjemmehold, der tager imod Zornigers tropper.

Skal SønderjyskE gøre sig gældende, kan dødbolde blive et fokuspunkt, og her har de forsvarsspilleren Kees Luijckx, der potentielt kan straffe Brøndby. Gæsterne har haft udfordringer med at forsvare sig imod dødbolde i denne sæson, og odds 20,00 på at Kees Luijckx finder vej til nettet via hovedstød er et ret flot odds.
Alene i de seneste 11 ligakampe har Brøndby indkasseret 6 mål efter defensive dødbolde, hvilket er helt vanvittigt, og klart de blå/gules helt store akilleshæl. Defensiven fungerer, udover dette, ganske fornuftigt, men på dette punkt har modstanderne nærmest altid en mulighed for at ramme Brøndby.
Netop Luijckx er farlig i luftrummet, og han vil formentlig være manden, der bliver sigtet efter, når hjørnespark og frispark omkring feltet skal slåes. 
Hollænderen har scoret 6 mål i denne sæson, og hele 4 af disse har været på hovedstød, mens de to øvrige er sendt i kassen efter nedfald i feltet efter netop en dødbold. 
Brøndby har blot holdt buret rent i én af de seneste 10 besøg hos SønderjyskE (alle turneringer) og i en kamp, hvor hjemmeholdet er underdogs, og har alt at vinde, er det bestemt realistisk, at de igen finder vej til nettet. 
2 units forsøges på dette flotte odds. 

Tippet torsdag 05 april 2018 - 14:49

Opdateret torsdag 05 april 2018 - 22:49