Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 07 april 2018 - 13:45
Kamp:
Everton - Liverpool
Liga:
Premier League
Udfald:
Resultat 1. halvleg: 0-0
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
3,40
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
3+

Den tidlige lørdagskamp i Premier League byder på det traditionsrige Merseysidederby, imellem Everton og Liverpool.

De to hold har gang i to vidt forskellige sæsoner, hvor Everton har været svingende hele sæsonen og ligger nummer 9 - så har Liverpool gang i en flot sæson.
Holdet kæmper om 2.pladsen i ligaen og ligner efter 3-0 sejren over City en farlig outsider til Champions League titlen også.
Og netop denne succes kan spille ind i opgøret her.
Salah måtte udgå imod City - og alt fokus vil være på at få ham klar til returkampen. Han spiller mad alt sansynlighed derfor ikke imod Everton.
Det gør Llana heller ikke - og det kommer til at handicappe Liverpools offensiv. Jeg forventer at Klopp skubber Ox frem på kanten - og så hedder midtbanen hos Liverpool lige pludselig Henderson, Milner, Wijnaldum. Den opstilling er god defensivt, men giver mindre power fremad banen.
Samtidig er det et Derby - og Everton vil komme bulrende ud og kæmpe alt hvad de kan. Everton har som nævnt ikke gang i en fremragende sæson, men på eget græs har de faktisk vundet 9 ud af 16 kampe. 
De kommer til at give Liverpool kamp til stregen - og jeg tror godt at det kunne blive en tæt 1.halvleg uden mål.
Der har været under 2.5 mål i 8 ud af de seneste 10 derbyes på Goodison - og selvom Liverpool er i god målform, så tror jeg altså på en chancefattig 1.halvleg.
Jeg spiller 2 units på 0-0 ved pausen som er oppe i odds 3,40.

Tippet fredag 06 april 2018 - 21:33

Opdateret lørdag 07 april 2018 - 17:26