Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 16 april 2018 - 21:00
Kamp:
West Ham - Stoke
Liga:
Premier League
Udfald:
Over 3.5 kort i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,90
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
6'eren

Vi skal til mandagsbold i Premier League, hvor der venter os lidt af en gyser.

Nummer 15 West Ham (34 point), tager imod nummer 19 Stoke (27 point) i en kamp med stor betydning for nedrykningsdramaet i ligaen.
Stoke er 6 point under stregen og 7 point efter West Ham med en kamp mindre - med andre ord - så skal de have point her.
West Ham har 6 point ned til stregen og en kamp i hånden - og med bare 5-6 runder igen så kan de tage et stort skridt i mod overlevelse hvis de vinder her.
Og det bør de kunne gøre. Ihvertfald er i godkendt form, med uafgjort på Stamford Bridge i sidste runde - og inden da en hjemmesejr over Southampton.
De har endelig fået Arnautovic igang, og med 9 mål i de seneste 14 kampe- senest 2 imod Southampton er han begyndt at betale tilbage af den store transfersum - efter en elendig start i klubben.
Samtidig skal de op imod et Stoke mandskab, som i den grad er skidt kørende. Holdet er uden sejr i deres seneste 9 kampe - og i deres seneste 12 udebanekampe.
I det hele taget har de været elendige på fremmed græs, hvor de blot har vundet 1(!!) Premier League kamp i denne sæson.
De kommer til kampen her med 4 nederlag i træk, og tabte 3-0 i den omvendte kamp.
Odds 2,03 hos http://bit.ly/1Mr7vay på en hjemmesejr virker godt betalt - og det smider jeg 3 units efter.
Vinder Hammers, så er der stor chance for at Arnatouvic scorer i kampen. Østrigeren er som nævnt kommet igang, og imod et skidt Stoke forsvar bør der være chancer for en scoring. Ihvertfald virker odds 2,60 højt på en spiller med 9 mål i de sidste 14, imod et forsvar der med 1,91 scoringer imod sig pr. kamp er ligaens dårligste.
Jeg spiller 2 units på at Arnautovic scorer i kampen, til odds 2,60 hos Danske Spil.
Sidst men ikke mindst, så tror jeg på en rigtigt hårdt spillet nedrykningskamp.
West Ham er det hold der trækker flest kort i ligaen, og med 67 kort i 32 kampe snitter de i sig selv 2,09 kort pr. kamp. Med Moyes ved roret ved vi at der bliver tacklet igennem - og idag er ingen undtagelse.
Stoke kan ikke tåle at tabe og nedrykningsspøgelset bør give en hård indsats. De snitter normalt kun 1,48 kort pr. kamp - men i et opgør som dette bør de trække minimum 2 kort. Vi har også set den tendens i deres seneste kampe, hvor panikken er begyndt at brede sig. Imod Tottenham var der således 7 advarsler, 3 imod Arsenal og 4 imod Everton. Vi kan hente odds 1,90 på over 3.5 kort i kampen hos  http://bit.ly/2iHsoIF i et marked hvor andre bookies er helt nede i 1,7. Det smider jeg 3 units efter.

Tippet mandag 16 april 2018 - 15:41

Opdateret mandag 16 april 2018 - 22:52