Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 17 april 2018 - 19:30
Kamp:
Deportivo La Coruna - Sevilla
Liga:
Primera Division (Spanien)
Udfald:
X
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
3,60
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT
Tv:
9'eren

Vi skal en tur til Spanien, hvor der spilles flere midtugekampe. Den tidlige kamp tirsdag står imellem Deportivo La Coruna og Sevilla, og ligner et meget tæt opgør. Sevilla er uden tvivl et bedre hold end Deportivo, og gæsterne ligger da også nummer 7 i tabellen - hvor Depo er nede som nummer 18 og kæmper imod nedrykning. Netop dette har fået hjemmeholdet til at stramme sig an på det sidste, og holdet kommer til opgøret her med to sejre i streg - over Bilbao og Malaga - og holdet ligner et mandskab der er i færd med at redde endnu en sæson i La Liga.

De vil gå efter sejren her, men selvom de er klart bedst hjemme - så har de spillet mange uafgjorte kampe. De er således 1-4-1 for de sidste 6 hjemmekampe. 
Gæsterne fra Sevilla er i skidt form, og har ikke vundet i deres seneste 6 kampe. Af disse har de spillet 3 kampe uafgjort - og spørgsmålet er om de ikke kan leve med et enkelt point her også.
De har en meget vigtig Copa del Rey finale i næste weekend imod Barcelona, og spillerne vil uden tvivl have denne i baghovedet.
Depo skal gå efter sejren, men jeg tror ikke de er stærke nok til at slå Sevilla - som altså fint kan nøjedes med uafgjort her - uden at de sætter deres Europa League deltagelse alt for meget i spil.
Et kryds bør ikke give 3,60 her - og 2 ud af de sidste 5 indbyrdes kampe er endt uafgjort.
Jeg går med en enkelt unit på uafgjort til odds 3,60 her.


Tippet mandag 16 april 2018 - 23:42

Opdateret tirsdag 17 april 2018 - 23:01