Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 21 april 2018 - 13:30
Kamp:
West Bromwich - Liverpool
Liga:
PremierLeague
Udfald:
Liverpool
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,55
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
3+

Vi skal en tur til Premier League, hvor den tidlige kamp står imellem West Brom og Liverpool. Udeholdet er naturligvis favoritter, men oddset er drevet en smule i vejret på grund af deres Champions League kamp på tirsdag imod Roma. Klopp vil nok rotere en smule, men selvom vi måske ikke ser Firminho, Mane og Salah allesammen - så tror jeg vi ser en af dem - og Klopp har udtalt at han vil stille med en stærk start 11'er. Med et par skader i forsvaret, så tror jeg at de stiller med Van Dijk, Clyne,Moreno og en midtbane hvor både Henderson og Milner er med. Kombineret med et angreb med måske Mane, Ings og Firminho - så bør de være stærke nok til at slå WBA.

Hjemmeholdet, som lige nu er ligaens dårligste hold i mine øjne, ramt af både afbud og dårlig form. De har  kun vundet en af deres seneste 16 hjemmekampe, og de har det svært og ligner en nedrykker. Til opgøret her mangler de Sturridge, Morrison, Chadli, og måske Evans og Barry. Det er vigtige navne for holdet - og jeg tror ikke på at de kan overraske som de gjorde imod United.
Liverpool har scoret 2 mål eller mere i 14 af deres sidste 17 PL kampe - og er ubesejrede i 23 ud af de sidste 25 kampe. Hjemmeholdet har måske mest at spille for her - men Liverpools spillere kæmper både for PL sølvet og for en startplads i de kommende CL kampe.
Jeg tror de går ind til opgaven og forsøger at køre WBA over.
Odds 1,55 på en udesejr til ligaens nummer 2 imod ligaens dårligste hjemmehold er for meget - og jeg spiller 3 units.

Tippet lørdag 21 april 2018 - 09:41

Opdateret lørdag 21 april 2018 - 15:22