Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 29 april 2018 - 13:30
Kamp:
Ingolstadt - Holstein Kiel
Liga:
2. Bundesliga, Tyskland
Udfald:
Robert Leipertz - scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
3,50
Chancevurdering:
31%
Spilbar ned til:
3,23
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT

Et af dagens mest interessante opgør i den næstbedste tyske række står mellem Ingolstadt og Holstein Kiel. Begge klubber er med i oprykningskampen, gæsterne mere end værterne, og begge hold skal derfor have en sejr her.

Jeg kigger på målscorere i begge lejre - til ganske nydelige odds.
Robert Leipertz - scorer i kampen @ 3,50 x 3 units 
Hos hjemmeholdet har Robert Leipertz, efter en sløv start, langt om længe fundet målformen, og han har tegnet sig for en stor del af holdets seneste scoringer.
Den 25-årige angriber står med 5 scoringer i sæsonen, hvor han har deltaget i 22 kampe, men dog kun fået 8 kampe fra start. I de seneste seks ligakampe, har han i hvert eneste opgør fået chancen i start-11'eren, og det har i den grad givet pote. Således har han i denne periode scoret fire mål - og sikret klubben seks point med disse. 
I søndagens kamp imod Kiel, der er sultne efter oprykning, får Ingolstadt sin sag for. Gæsterne slås for 3.-pladsen, der giver playoff til den bedste række, men der er hård kamp om pladsen. En sejr i søndagens kamp vil give Kiel en god chance inden de sidste to kampe - men problemet er, at holdet ikke præsterer ret godt på udebane. Faktisk har de kun fået en sejr væk fra eget græs siden midten af oktober. Siden da har de været involveret i seks pointdelinger, tre nederlag og en enkelt sejr.
I 11 af Kiels 15 udekampe, har holdet lukket mål ind.
Kingsley Schindler - scorer i kampen @ 4,40 x 3 units
Hos Kiel er man naturligvis opsatte på sejren. Klubben har gang i en vanvidssæson, hvor de kan sikre 2. oprykning på to år, efter at de i sidste sæson spillede i den tredjebedste række. 
I 3. Liga-sæsonen var Kingsley Schindler en af Kiels helt store profiler, og han havde en stor del af æren for oprykningen med sine 12 scoringer. I 2. Bundesliga har den 24-årige kantspiller igen spillet en hovedrolle, og i denne sæson står han med 11 scoringer i 31 kampe - og det er nok til rollen som vicetopscorer. 
Aktuelt er der ganske enkelt ild i Schindler, der har tegnet sig for mål i intet mindre end 6 af de seneste 8 kampe, han har deltaget i - og dermed været en stor aktør i klubbens nuværende succes. 
Schindler har rollen som straffeskytte i Kiel. 
Ingolstadt har lukket mål ind i 10 af deres 15 hjemmekampe i denne sæson - og overordnet set er det hele 9 kampe siden, at Ingolstadt senest har holdt buret rent.

Tippet søndag 29 april 2018 - 08:53

Opdateret søndag 29 april 2018 - 15:37