Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 02 maj 2018 - 20:45
Kamp:
Roma - Liverpool
Liga:
Champions League
Udfald:
Roberto Firmino scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,85
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj
Tv:
3+

Vi skal igen til Champions League, hvor vi gang på gang bliver forkælet med målrige kampe. Returkampen i Rom imellem Roma og Liverpool tyder ikke på at blive en undtagelse, og alle forventer en fantastisk kamp.

Roma bør have lært af den første kamp, og undgå at spille med så højt et forsvar - og mon ikke vi ser dem bevæge sig over imod noget mere klassisk 4-4-2 for at dæmme op for Liverpools hurtige angreb.
Når det så er sagt, så skal Romerne op og score minimum 3 mål - så de er nødt til at kigge fremad.
Liverpool ved at de har problemer med at stå dybt og forsvare, så de vil heller ikke gå for defensivt til kampen - alt i alt, bør det blive et festfyrværkeri af offensiv fodbold.
Derfor forventer jeg en del mål i kampen, og det gør bookmakerne også.
Over 2.5 mål i kampen er således nede i 1,38, og over 3.5 er omkring odds 2,0.
De oplagte målscorere er naturligvis Dzeko og Salah, men jeg har valgt at spille lidt på Liverpools andre angribere. Både Firmino og Mane meldes nemlig klar til kamp, og jeg tror de kan straffe romerne i dagens kamp.
Vi så hvor ondt Roberto Firmino kunne gøre på italienerne i den første kamp, hvor han scorede 2 kasser.
Nu får vi så en kamp med masser af omstillinger, hvor Firmino vil komme til masser af chancer og afslutninger i feltet...Og jeg tror han scorer igen.
Firminho har haft en fantastisk CL kampagne, hvor han har garnet hele 10 mål i 11 kampe. Han er farlig langs jorden, men også i luften- hvor romerne ikke virkede overbevisende i den første kamp.
Odds 2,85 på at han scorer i aften er for højt, og det sender jeg 2 units efter.

Tippet onsdag 02 maj 2018 - 08:17

Opdateret torsdag 03 maj 2018 - 05:47