Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 05 maj 2018 - 11:50
Kamp:
Newcastle Jets - Melbourne Victory
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Kosta Barbarouses - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
4,50
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Lørdag er det finaletid i A-League, når Newcastle Jets lægger græs til årets Grand Final. Melbourne Victory, der højest overraskende ekspederede de forsvarende mestre fra Sydney FC ud af slutspillet, kommer på besøg - og jeg lurer på en af holdets offensivspillere som mulig målscorer.

Valget er faldet på Kosta Barbarouses, der står til flotte 4,50 for scoring og 7,50 for at komme først på tavlen for Melbourne Victory. Begge spil forsøges.
Kosta Barbarouses - scorer i kampen @ 4,50 x 4 units
Kosta Barbarouses - først til at score for holdet @ 7,50 x 2 units
Årets Grand Final, hvor mesterskabet afgøres, er et opgør mellem to hold, som de færreste nok havde forudset ville stå her. Ihvertfald Newcastle Jets' finaleplads er en stor overraskelse, men efter en flot, flot sæson er det i dén grad fortjent.
Jets sluttede som 2'er i A-League grundspillet, og sejr på 2-1 over Melbourne City i semifinalen skaffede dem pladsen i finalen. Holdet har spillet flot og underholdende fodbold igennem hele sæsonen, og selvom truppen ikke er i nærheden af at være blandt de dyreste i ligaen, så har det hele virkelig klappet for mandskabet. 
Den største udfordring for Jets i denne sæson har været defensiven, der tit og ofte har været meget svag. Så selvom holdet har vundet mange kampe, så er det sjældent sket uden at modstanderne har været i stand til at presse dem - og score imod dem. 
Således er der scoret imod Newcastle-mandskabet i 21 af deres 28 kampe i indeværende sæson, og det giver også grobund for optimisme ift. en underholdende finale denne lørdag. 
Hos Victory overraskede man stort, da Sydney FC blev sendt ud af slutspillet i sidste weekend, hvor Victory, efter 120 minutters fodbold kunne rejse hjem fra Allianz Stadium med en 3-2-sejr i bagagen efter en hektisk og dramatisk kamp. 
Det var bestemt ikke forudset, at det skulle ende sådan, for lørdagens gæstende mandskab har ikke haft nogen stor sæson. Det har været ustabilt og faktisk lidt skuffende, at de måtte slutte grundspillet som nr. 4 trods en dyr og - på papiret - stærk trup. 
Nu er det dog finaletid, og her kan alt ske. Der plejer at være godt gang i disse finaler, og med netop disse to mandskaber, kan vi formentlig også forvente en del underholdning, selvom det er mesterskabet, der er på spil. 
Skal tingene lykkes for Melbourne Victory, så er det ikke utænkeligt, at målene skal komme andre steder fra, end fra Besart Berisha, der ikke har haft nogen stor sæson, og derfor falder blikket også meget naturligt på Kosta Barbarouses. 
- Barbarouses står med 9 mål på 24 kampe i denne sæson
- 7 af 9 mål er scoret på udebane
- 6 af 9 mål er scoret i 2018
- 2 af 9 mål er scoret imod netop Newcastle Jets 
- I 6 af de 8 kampe, hvor Barbarouses har scoret, har han været holdets første 
Oddset på Barbarouses som anytime målscorer ligger fra 3,30 til 3,95 på det øvrige marked. Jeg har dette spil spilbart til omkring 4,00 så derfor får vi flot betvalue her. 
Som holdets første målscorer får vi andre steder 5,50-5,60 i skrivende stund, og derfor er 7,50 jo, af gode grunde, et meget interessant spil. 

Tippet torsdag 03 maj 2018 - 12:44

Opdateret lørdag 05 maj 2018 - 15:24