Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 06 maj 2018 - 09:30
Kamp:
Tianjin Teda - Guizhou
Liga:
Super League, Kina
Udfald:
Bubacarr Trawally - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,50
Chancevurdering:
32%
Spilbar ned til:
3,12
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Kina er destinationen for søndagens første spil. Vi rejser til det østlige Kina, hvor Tianjin har hjemme, og hvor Guizhou kommer på besøg i denne runde. Det er to af de aktuelt svageste hold i den kinesiske Super League, og med ret dårlige defensiver bør der være chancer for mål. 

Bubacarr Trawally - scorer i kampen @ 3,50 x 4 units
Bubacarr Trawally - holdets første målscorer @ 4,75 x 3 units
En potentiel målscorer for gæsterne kunne være den skarpe afrikanske angriber, Bubacarr "Steve" Trawally, der igennem de seneste sæsoner har været blandt de bedste offensivspillere i ligaen. 
Trawally skiftede inden denne sæson til Guizhou fra nedrykkede Yanbian Funde, hvor han igennem to sæsoner nettede 26 mål i 54 kampe. Den gambianske angriber har straks fundet melodien i sin nye klub, og her 8 kampe inde i sæsonen, har han allerede tegnet sig for mål i halvdelen af kampene - og 6 scoringer i alt. 
I alle fire kampe, hvor Trawally har scoret, har han været holdets første på tavlen. Det giver god mening, for der er pt. ikke ret mange store offensive profiler på holdkortet. Den kroatiske angriber Nikica Jelavic har været skadet siden starten af marts, og ser heller ikke ud til at komme i aktion i denne runde.
I sidste runde kæmpede Trawally forgæves for point, da Guizhou var på besøg hos Beijing Guoan. Holdet tabte 4-3, men angriberen havde personlig succes, da han tegnede sig for et hattrick på en ret svær bane. 
Søndagens modstander fra Tianjin Teda er - ligesom Guizhou selv - blandt bundholdene i Super League på dette tidspunkt af sæsonen. Holdet har skaffet 9 point i de første 8 kampe, hvilket kun rækker til en 13.-plads. Grunden til den slatne pointhøst skal bl.a. findes i defensiven, der sjældent formår at lukke af. 
I ingen af sæsonens 8 kampe har Tianjin Teda formået at holde buret rent, og det er jo gode nyheder for en bombertype som Trawally, der altid leverer, selvom Guizhou sjældent vinder - og aktuelt er sidst i rækken. 

Tippet søndag 06 maj 2018 - 07:21

Opdateret søndag 06 maj 2018 - 12:27