Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 09 maj 2018 - 20:45
Kamp:
Leicester - Arsenal
Liga:
Premier League
Udfald:
Arsenal (Draw no bet)
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
1,62
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Vi går end midtuge i møde med en masse spændende Premier League bold. De udsatte kampe fra sæsonen skal afvikles, således at sidste spillerunde - traditionen tro kan spilles på samme tidspunkt klokken 16:00 lørdag.

En af de kampe hvor der ikke er så meget på spil er onsdag, hvor Leicester tager imod Arsenal.
Arsenal er sikker på deres skuffende 6.plads - og Leicester ser ud til at få en lidt skuffende 9.plads.
Ingen af holdene har haft en god sæson, men Arsenal er ved at sige farvel til Wenger - og det kan blvie motivationsforskellen her.
Ihvertfald har Arsenal, og især Lacazette og Aubameyang set bedre ud på det sidste  - senest med den solide 5-0 sejr over Burnley i weekenden.
Onsdag skal de så på besøg hos et Leicester hold der er faldet helt fra hinanden, og er uden sejr i deres seneste 5 kampe.
Helt skidt har det været på eget græs, hvor de ikke har vundet i de seneste 6 kampe - og selvom Arsenal ikke er gode ude, så er de mine favoritter her.
Ihvertfald undrer det mig at vi kan hente odds 1,62 på Arsenal (Draw no bet) - imod et tamt Leicester hold der ikke har scoret i deres seneste 3 kampe.
Det er da også pænt over markedet, som ellers i 1,44-1,56 de fleste steder.
Arsenal plejer at have taget på Leicester, som de er 5-1-0 imod i de seneste 6 indbyrdes opgør - og jeg tror også at de vinder her.
Det KAN dog blive lidt af en sommerkamp, og derfor har jeg taget draw no bet garderingen med.

Tippet mandag 07 maj 2018 - 12:19

Opdateret onsdag 09 maj 2018 - 23:07