Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 10 maj 2018 - 17:00
Kamp:
Brøndby IF - Silkeborg IF
Liga:
DBU Pokal, Danmark
Udfald:
Davit Skhirtladze - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,05
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
109%
Bookmaker:
https://www.youbet.dk/startbonus/

Silkeborg skal have arbejdshandskerne på, hvis de skal have noget med fra torsdagens pokalfinale imod Brøndby IF. Jeg lurer på to kortspil hos det rødklædte jyske mandskab til fine priser.

Ibrahim Moro - får et kort @ 2,95 x 4 units
Ghanesiske Ibrahim Moro kommer til at ligge og styre den centrale midtbane i selskab med Casper Sloth i torsdagens kamp, og afrikaneren har til tider lidt svært ved at holde sig i skindet.
Moro har indtil videre spillet 26 Superligakampe for Silkeborg i denne sæson, og det har indtil videre resulteret i 10 gule kort og 1 gult/rødt. Han er en hård hund, og en spiller der indgår i rigtigt mange dueller med modstanderne. Desværre for ham, har han ikke en imponerende succes-ratio i vundne dueller, hvor han i mere end 50% af tilfældene trækker det korteste strå. 
Midtbanespilleren har fået kort i tre af de seneste fem ligakampe, og har desuden også trukket et enkelt kort i årets pokalturnering. Det kan blive til mere, når han skal op imod et toptunet Brøndby-mandskab, der spiller hurtigt, presser højt og kommer med fuld smæk på. 
Moro fik kort, da holdene mødtes på Brøndby Stadion i oktober.
Davit Skhirtladze - får et kort @ 4,05 x 3 units
Det forventes, at georgiske Davit Skhirtladze kommer til at ligge i rummet bag angrebet i torsdagens kamp, og det kan måske virke lidt underligt at spille på en offensivspiller i dette spot. Jeg synes dog, at det giver mening.
Østeuropæeren har temperament, og set i lyset af hans position på banen, så får han rigtigt mange kort for Silkeborg. Faktisk er Ibrahim Moro den eneste spiller i Silkeborg-truppen, der får flere kort end Skhirtladze.
Hele 9 kort er det blevet til for georgieren i denne sæson, hvor han har deltaget i 29 kampe. Det er ganske mange for en spiller af hans type. Herudover har han trukket kort i to af de tre pokalkampe, han har spillet for holdet.
Skhirtladze er selvsagt ikke involveret i ligeså mange dueller pr. kamp, som Moro, men han begår ligeså mange frispark. Og torsdag skal han og resten af Silkeborg-mandskabet virkelig kæmpe om hver eneste bold, såfremt det skal have noget med fra årets pokalfinale. 
Kampens dommer er Anders Poulsen, der i snit har uddelt 3,27 kort pr. kamp i denne sæson. Poulsen dømte også mandagens Superligakamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland; en kamp, hvor der ikke blev smidt mange kort, men hvor han efterfølgende fik en del kritik for sin indsats, hvor han begik flere store fejl og undlod at uddele en del oplagte kort til begge hold.

Tippet onsdag 09 maj 2018 - 09:04

Opdateret torsdag 10 maj 2018 - 21:52