Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 12 maj 2018 - 21:00
Kamp:
Eurovision - Vinder
Liga:
Eurovision 2018
Udfald:
Israel
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
4,30
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2gDejuH
Tv:
DR1

Det er efterhånden en tradition, at jeg giver mit besyv med, når årets internationale melodi grand prix, Eurovision, løber af stablen. I år har jeg igen et skud på en vinder, og her falder det på det israelske indslag.

Israel er et forholdsvis stort Eurovision-land, og har vundet showet tre gange igennem tiden, mens det også er blevet til en god portion top-3 placeringer. Det er dog 20 år siden, at landet sidst vandt - og det har de måske tænkt sig at lave om på i år. 
Israel stiller med 25-årige Netta og sangen "Toy". Hun er mere eller mindre den direkte modsætning til sangerinden, der - efter bookmakernes vurdering - bliver hendes største konkurrent; cypriotiske Eleni Foureira, der nok har udseendet mere med sig end Netta, samtidig med at hun stiller op med en lidt mere klassisk sang.
Netta er derimod ret quirky, og en kvinde med lidt på sidebenene. Jeg kan rigtigt godt lide både hendes lidt småskøre look og sangen "Toy", som kommer til at henvende sig både til det mere "normale" Eurovisionpublikum, men nok også til ungdommen, da den er lidt spøjs. 
Sangen kan høres her: https://www.youtube.com/watch?v=fnB783uNjN0
Cypern er forholdsvis stor favorit, men det virker også til, at sangen er blevet lidt hypet henover de seneste dage, og oddset er deraf også faldet forholdsvis meget. Personligt synes jeg, at det cypriotiske indslag er noget mere tyndt, end bookmakerne synes at mene, og jeg er på ingen måde sikker på, at den står med så enorme chancer, som odds antyder.
Oddset på Israel ligger flere steder helt nede omkring 3,50, og jeg synes egentlig at de 4,30 vi får hos både Cashpoint og bwin er ganske nydelige. 
Bemærk i øvrigt, at man plejer at kunne spille live på eventet hos både Bet365 og Danske Spil, så skulle man have lyst til at trække den lidt, inden man sætter sit spil, så bør der også være mulighed for dette. 

Tippet lørdag 12 maj 2018 - 19:51

Opdateret søndag 13 maj 2018 - 00:45