Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 13 maj 2018 - 12:00
Kamp:
Randers FC - FC Helsingør
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Patrick Olsen - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
2,75
Chancevurdering:
40%
Spilbar ned til:
2,5
Betvalue:
110%
Bookmaker:
https://bit.ly/2uQ9SoE

Kampen for overlevelse er sat ind hos både FC Helsingør og Randers, og søndag mødes de i det sidste af to indbyrdes opgør om at redde skindet. Der kan blive gået til makronerne i det kronjyske - og gæsternes Patrick Olsen er et fint bud på en spiller, der kunne ryge i dommerens bog.


Patrick Olsen har spillet 21 kampe for FC Helsingør i denne sæson, og indtil videre har det resulteret i intet mindre end 10 kort. Altså et gult kort i ca. hver anden kamp, hvilket - efter Superliga-standard - er ganske uhørt. 
Alene i de seneste 12 kampe har han fået 6 kort, og med en rolle som central midtbane i en vigtig kamp om nedrykning, så ser jeg det som meget plausibelt, at han igen får svært ved at holde sig i skindet.
Det første opgør endte 1-1 i Helsingør og er altså helt åbent, inden de mødes i Randers søndag middag. Taberen af denne kamp står med dårlige kort for overlevelse, og der er derfor rigtigt meget på spil. 
Patrick Olsen fik ikke kort i det første opgør, men der var mindst én situation, hvor han slap, selvom han reelt burde have haft en ostemad.
Kampens dommer er Peter Munch Larsen, der snitter godt 3,37 kort pr. kamp i denne sæson. 

Tippet lørdag 12 maj 2018 - 20:51

Opdateret søndag 13 maj 2018 - 14:00