Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 17 maj 2018 - 20:00
Kamp:
Lyngby - Randers FC
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Saba Lobjanidze - scorer mindst 2 mål
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
21,00
Chancevurdering:
5%
Spilbar ned til:
20
Betvalue:
105%
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY
Lyngby og Randers er blandt nedrykningskandidaterne, og torsdag mødes holdene i det første af to opgør, om at komme lidt tættere på overlevelse. 
Meget er på spil, men jeg har fidus til Randers, der har strammet sig an i den seneste tid, og ligner det stærkeste af de to mandskaber. Jeg forsøger derfor tre spil på georgiske Saba Lobjanidze som målscorer.
Saba Lobjanidze - scorer i kampen @ 3,50 x 5 units
Første spil bliver blot et spil på, at den georgiske kantspiller kommer på tavlen. 
Dette bør der være chancer for imod et svagt Lyngbyhold, der på ingen måde har imponeret i denne sæson, og som oftest lukker mål ind. 
Lobjanidze har scoret 11 mål i 31 kampe (24 startere) denne sæson, og har især i foråret været flyvende. Alene i holdets seneste 9 kampe er det blevet til imponerende 9 scoringer. Fire af hans scoringer er lavet imod netop Lyngby, hvor han har scoret i hver af de seneste tre møder. 
Markedet ligger lige omkring 3,00 på dette spil. 
Saba Lobjanidze - scorer mindst to mål @ 21,00 x 2 units
Udover spillet på mål i kampen, så er det også svært at komme uden om spillet på, at Lobjanidze scorer mere end en enkelt gang. Især når vi kan få odds 21,00 på dette udfald, mens vi hos andre toneangivende bookmakers er helt nede i 13,00, og ingen kommer over 18,00. 
Lobjanidze har scoret i 7 kampe i indeværende sæson, og her er det to gange blevet til en rolle som dobbelt målscorer, mens han en enkelt gang nettede hele tre gange. I seneste hjemmekamp imod Lyngby scorede han netop to gange.
Saba Lobjanidze - 1. RFC målscorer @ 5,70 x 3 units
Jeg er tosset med varianten, hvor vi skal finde holdets første målscorer, og dette spil er velbetalt hos Danske Spil, hvor vi får flotte 5,70 på dette udfald.
I de syv kampe, hvor Lobjanidze har scoret i denne sæson, har han i seks tilfælde været holdets første mand på tavlen. 
Randers er ikke et hold, der vælter sig i målscorere, og derfor er det formentlig også fra enten Lobjanidze eller Kadrii at målene skal komme, hvis Randers skal gøre sig forhåbninger om at komme skridtet nærmere overlevelse. 
Lyngby er det mandskab i Superligaen, der har holdt clean sheet færrest gange i denne sæson. Kun tre gange i 34 kampe er det lykkedes dem at gå fra banen uden at indkassere mindst et enkelt mål. Nu møder de så et Randershold, der ikke har tabt i fem kampe i træk, og aktuelt ligner det absolut stærkeste af de to mandskaber. 

Tippet torsdag 17 maj 2018 - 16:37

Opdateret torsdag 17 maj 2018 - 21:55