Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 21 maj 2018 - 14:00
Kamp:
Randers FC - Lyngby
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Saba Lobjanidze - 1. RFC målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
5,80
Chancevurdering:
20%
Spilbar ned til:
5
Betvalue:
116%
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY
Randers FC fik et fremragende udgangspunkt, da de i første opgør imod Lyngby hentede en 2-1-sejr i det sjællandske, og nu står med rigtigt fine kort ift. at sikre overlevelsen. Lyngby er derimod presset frem, og er pisket til at score minimum to mål på BioNutria Park. Det kan give noget plads og nogle muligheder til hjemmeholdet - og her forventer jeg, at georgiske Saba Lobjanidze igen er klar til at straffe Lyngby. 
Saba Lobjanidze - 1. RFC målscorer @ 5,80 x 4 units 
Lobjanidze har scoret 12 mål i 32 kampe (25 startere) denne sæson, og har især i foråret været flyvende. Alene i holdets seneste 10 kampe er det blevet til imponerende 10 scoringer. Fem af hans scoringer er lavet imod netop Lyngby, hvor han har scoret i hver af de seneste fire møder. 

Jeg er tosset med varianten, hvor vi skal finde holdets første målscorer, og dette spil er velbetalt hos Danske Spil, hvor vi får flotte 5,80 på dette udfald. Det er faktisk højere end i sidste opgør imod Lyngby, på udebane, hvilket kan overraske en smule.

I de otte kampe, hvor Lobjanidze har scoret i denne sæson, har han i syv tilfælde været holdets første mand på tavlen. 
Randers er ikke et hold, der vælter sig i målscorere, og derfor er det formentlig også fra enten Lobjanidze eller Kadrii at målene skal komme i mandagens kamp, når de skal slukke det sidste håb for de blåklædte sjællændere. 
Oddset på dette spil kan ingen steder findes over 4,00, så der er masser af værdi her.
Saba Lobjanidze - scorer mindst to mål @ 12,00 x 3 units
Oddset på, at Lobjanidze kommer på tavlen mere end en enkelt gang er lavere i denne runde, end det var i sidste, men jeg synes stadig at det indeholder værdi. 

Lobjanidze har scoret i 8 kampe i indeværende sæson, og her er det 2 gange blevet til en rolle som dobbelt målscorer, mens han en enkelt gang nettede hele tre gange. I seneste hjemmekamp imod Lyngby scorede han netop to gange, og faktisk er alle tre kampe, hvor han har scoret mere end et enkelt mål, spillet på hjemmebanen. 
Lyngby-truppen har ikke meget kvalitet, og i en kamp, hvor de skal langt frem på banen for at jagte overlevelsen, er der potentiale for at det kan gå helt galt for gæsterne. 
Oddset på dette spil ligger langt lavere end 12,00. Flere bookmakere er helt nede omkring 8,00 og nogle lavere endnu. 

Tippet mandag 21 maj 2018 - 08:11

Opdateret mandag 21 maj 2018 - 17:52