Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 26 maj 2018 - 20:45
Kamp:
Real Madrid - Liverpool
Liga:
Champions League, UEFA
Udfald:
Roberto Firmino - scorer og laver assist
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
18,00
Chancevurdering:
6%
Spilbar ned til:
16,67
Betvalue:
108%
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY

Champions League-finalen ligner en rigtig godbid for fodboldelskere, og med to meget offensivt indstillede mandskaber, bør der være gode chancer for en underholdende kamp denne lørdag i Kiev. 

Jeg lurer her på assist-spil og mål+assist spil til flotte odds.
Roberto Firmino - laver assist @ 5,00 x 4 units
Roberto Firmino - scorer og laver assist @ 18,00 x 2 units
Liverpools offensiv er vanvittig og trioen Mané, Salah og Firmino kan gøre ondt på alle. Det så vi bl.a. i semifinalekampene imod Roma, hvor Liverpool tillod sig at lukke 6 mål ind, men alligevel avancerede til finalen, fordi trioen i front er komplet vanvittige. 
Real Madrid er et stærkt hold, og også væsentligt stærkere end Roma, men kan de virkeligt holde Liverpool fra scoring? Jeg tror det ikke. 
Derfor kigger jeg her på, hvem der kunne være oplægger og målscorer til Liverpools mål, og en af dem, vi har svært ved at komme udenom er Roberto Firmino, der står til flotte odds 5,00 for assist, og odds 18,00 for både mål og assist.
Firmino har i denne sæson spillet 51 kampe (Premier League og Champions League) for Liverpool, og det er i disse blevet til 26 scoringer. Herudover er det dog også blevet til imponerende 15 assists, hvoraf de 8 er lavet i Champions League, og det må siges at være ganske nydeligt.
Real Madrid er stærke, men har generelt haft en lidt sløj sæson. Bl.a. endte man kun som 3'er i den hjemlige turnering, hele 17 point efter rivalerne fra Barcelona, og en af grundene til dette er defensiven. I Primera Division leverede Real Madrid i den netop overståede sæson kun 10 clean sheets i 38 kampe, hvilket var 13 mindre end bysbørnene fra Atlético og 9 færre end Barcelona.
I Champions League har det ikke været meget bedre. Her har holdet været i aktion 12 gange og i 9 af kampene er modstanderen kommet på tavlen. Kun i to kampe imod lilleputten APOEL og i et opgør imod Juventus, har madrilenerne holdt buret rent.

Tippet lørdag 26 maj 2018 - 09:42

Opdateret søndag 27 maj 2018 - 07:25