Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 16 juni 2018 - 15:00
Kamp:
Gruppevinder - Gruppe D
Liga:
VM 2018
Udfald:
Argentina
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,72
Chancevurdering:
62%
Spilbar ned til:
1,61
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
Ja

Jeg er godt i gang med at grinde bookmakerne igennem for at finde interessante VM bets. En af de grupper jeg har kigget lidt på er Gruppe D, som består af;

Argentina
Island
Kroatien
Nigeria
Messi og co. er blevet gjort til favoritter til at vinde gruppen, og det er jeg HELT enig i. Faktisk mener jeg at bookmakerne er lidt for gavmilde med oddset på at Argentina vinder gruppen - som lige nu er i 1,72.
Argentinerne starter ud imod Island, som har set svage ud i deres kvalkampe. Her har de tabt til både Norge, Peru og Mexico - og de har lukket 3 mål ind i alle kampene.
Argentina er store favoritter i kampen her, hvor jeg da heller ikke forventer at de får store problemer. Fra den sydamerikanske kvalgruppe er de vant til at holdene står defensivt imod dem, men de har masser af individuelle kvaliteter til at lukke modstanderne op.
Næste kamp for Argentina er den sværeste kamp, imod Kroatien.
Det bliver uden tvivl en tæt kamp, men igen mener jeg at Argentinerne bør være stærkest, og med forbehold for resultaterne i de første kampe, så vil kroaterne nok være tilfredse med uafgjort her - for så selv at kunne afgøre deres videre deltagelse i den sidste kamp imod Island.
I den sidste kamp har Argentina så Nigeria - som jeg ikke forventer mig meget af til dette VM. Holdet har godt nok 5 PL spillere med i truppen, men de mangler i den grad kvalitet defensivt. Holdet har også fået en skidt optakt til VM med 1-1-3 for de sidste 5 kampe. 
Alt i alt mener jeg at Argentina er væsentligt bedre end deres modstandere, og at programmet falder ud bør de også hive 7-9 point hjem, hvilket vil give en førsteplads.
Kigger vi på Fifa rankings, så er de nummer 5 i verden, hvor deres modstandere er noget længere nede. (Kroatien 18, Island 22 og Nigeria nummer 47.).
De har også en trup med meget større navne, og hvis de kan få det til at fungere - så kan de både vinde gruppen og være en outsider til VM titlen.
Odds 1,72 på at de vinder gruppe D er for meget - og det er også pænt over markedet, som ellers er omkring 1,60-1,62.
Jeg spiller 3 units på at Argentina vinder gruppe D.

Tippet søndag 03 juni 2018 - 15:48

Opdateret torsdag 21 juni 2018 - 23:12