Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 08 juni 2018 - 19:30
Kamp:
Tyskland - Saudi Arabien
Liga:
Venskabskamp
Udfald:
Saudi Arabien+3 asian
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,85
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
TV3Max

Vi skal til de sidste venskabskampe inden det går løs i Rusland, og fredag finder vi en af disse når Tyskland og Saudi Arabien mødes.

Begge hold skal til VM, og tyskerne er naturligvis kæmpe favoritter - med en sejr helt nede omkring odds 1,07.
Tyskerne har dog skuffet gevaldigt på det sidste, og de er nu gået igennem 5 venskabskampe uden sejr. Det er blevet til 0-0 imod England, 2-2 imod Frankrig. 1-1 imod Spanien, 0-1 imod Brasilien og senest 1-2 imod Østrig.
Nu er det sidste chance for Joggis tropper til at tanke selvtillid før deres VM kamp imod Mexico - og jeg forventer at tyskerne går seriøst ind til kampen her. Alligevel vil det dog sidde i baghovedet på spillerne at de ikke skal rende ind i skader - og derfor vil vi nok se en indsats på 80-90%.
Jeg forventer også at Löw vil skifte en del ud - og at mange spillere vil få minutter i kampen.
Tyskerne er naturligvis meget bedre end Saudierne, men jeg mener alligevel at oddset på tyskerne er for lavt.
Saudi Arabien er godt nok 2-1-3 for deres sidste 6 venskabskampe, men de er faktisk kun blevet kørt over i en enkelt af dem - hvor de tabte 4-0 til Belgien.
Ellers har de tabt med 3-0 til Peru, 2-1 til Italien og så har de slået Algeriet med 2-0, Grækenland med 2-0 og spillet 1-1 imod Ukraine.
De skal op imod Russerne i åbningskampen, og vil bruge samme taktik i begge kampe - nemlig at stå defensivt.
Jeg tror på at Saudierne kommer ud af denne kamp uden at blive smadret totalt, og spørgsmålet er om begge hold ikke kan leve med en tysk sejr på 1-2 mål.
Jeg spiller 2 units på Saudi Arabien+3 asian, hvor vi altså vinder bettet i tilfælde af Saudi sejr, uafgjort eller en tysk sejr på maksimalt 2 mål. Vinder tyskerne med 3 mål får vi indsatsen igen og vinder de med 4 mål eller mere - så taber vi bettet.

Tippet torsdag 07 juni 2018 - 11:01

Opdateret lørdag 09 juni 2018 - 08:46