Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 14 juni 2018 - 17:00
Kamp:
VM - Mindst scorende hold
Liga:
VM 2018
Udfald:
Sydkorea
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
13,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

VM nærmer sig - og der er et utal af spilmuligheder. Et af de markeder jeg finder interessant er markedet "Mindst scorende hold". Her er det altså uanset hvor mange kampe holdet får ved VM - det handler om hvilket hold der scorer mindst.

Vi skal altså finde et mandskab i en svær pulje, som ikke går videre - og vi skal nok regne med at de ikke må score mere end 0-1 mål hvis vi skal vinde bettet her.
De naturlige favoritter er Saudi Arabien og Panama - som er nede i odds 8, og herefter følgeren række hold i odds 12-13 stykker, hvor Sydkorea er et af dem.
Jeg mener at odds 13 på Sydkorea er for højt - ikke fordi de er det dårligste hold, men på grund af et par andre ting.
Jeg mener at Saudi Arabien bliver undervurderet. Holdet har i de sidste træningskamp scoret imod både Tyskland og Italien, samt slået Grækenland og Algeriet.
De er i gruppe med Rusland, Egypten og Uruguay - og det vil overraske mig hvis ikke de får scoret 1-3 mål i turneringen.
Panama er til gengæld et godt bud. Holdet er i en svær pulje med England, Belgien og Tunesien - og de ligner et af de dårligste mandskaber ved slutrunden. Samtidig har de kun scoret 2 mål i deres seneste 6 landskampe, og de får rigeligt travlt med at forsvare sig.
Det der KAN tale Panama lidt op er at de slutter af i en kamp imod Tunesien, hvor begge hold nok er slået ud - og det kan give en lidt "fri" kamp, med en del mål.
Panama ligner dog et hold der også ender på 0-2 mål, og odds 8 på dem er spilbart.
Jeg vælger dog at gå med Sydkorea spillet.
Sydkorea er i en svær gruppe med Tyskland, Mexico og Sverige - og kamprækken er ikke faldet ud til deres fordel.
De møder Sverige og Mexico i de to første kampe, hvor deres modstander skal ud og vinde hvis de vil videre i turneringen. Derefter slutter de af med Tyskland, i en kamp hvor Tyskerne godt kunne have brug for point for at sikre førstepladssen i gruppen.
Sydkorea har scoret 7 mål i deres seneste 6 kampe, men det har været imod modstandere der er dårligere end dem de kommer op imod til VM.
Jeg spiller en enkelt unit på at Sydkorea scorer færrest mål ved VM, og forvener at de lander på 0-1 mål i alt.

Tippet søndag 10 juni 2018 - 20:50

Opdateret torsdag 28 juni 2018 - 22:02