Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 16 juni 2018 - 18:00
Kamp:
Peru - Danmark
Liga:
VM2018, FIFA
Udfald:
Nicolai Jørgensen - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
15,00
Chancevurdering:
7%
Spilbar ned til:
14,29
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Frem med klaphatten, den rød/hvide badedragt og de kolde øl. Danmark skal i kamp ved VM, og det sker imod Peru; en kamp, som for begge hold er rigtigt vigtig, da det formentlig bliver den, der kommer til at afgøre, hvem der følger med Frankrig videre til knockoutfasen. 

Jeg forestiller mig en typisk åbningskamp ved en VM-slutrunde, hvor begge hold lige vil se hinanden an, og derfor heller ikke en gigantisk målfest. Danmark har, i min optik, to store chancer for succes i dette opgør: En individuel superkamp af stjernen Christian Eriksen, og så dødbolde, hvor de store danskere skal kunne overmatche peruvianerne. 
I dette spil har jeg fokus på dødbolde og luftdueller, for det peruvianske landshold bør komme til kort her. Sydamerikanerne er, gennemsnitligt, det næstlaveste mandskad ved slutrunden, kun overgået af Saudi Arabien, der jo, som bekendt, havde det svært i luftrummet imod russerne i åbningskampen.
Noget lignende bør kunne udfolde sig her. I snit måler det peruvianske landshold kun 178,4 cm., hvorimod de danske vikinger snitter 185,5 cm. Dermed er Danmark, i snit, det 5.-højeste mandskab ved denne slutrunde, og det skal kunne ses ved frispark, indlæg og hjørnespark.
Jeg napper derfor Nicolai Jørgensen til at score på hovedstød for Danmark. Feyenoord-angriberen er ganske nydelig i luftspillet, og med en højde på 190 cm. er han, som minimum, 5 cm. højere end enhver anden i Perus forventede opstilling. Han er henholdsvis 12 og 20 cm. højere end de to backs, Advinculo og Trauco, mens han 5 og 8 cm. at gøre med ift. midterforsvarerne Ramos og Rodriquez. Heller ikke fra hverken midtbane eller angreb kan Peru diske op med noget, der, højdemæssigt, kan dæmme op for de store danskere.
Åge Hareide har selvfølgelig også denne viden, og det er helt sikkert, at dødbolde og indlæg kommer til at fylde en del i hans taktiske oplæg til kampen. 
Odds 15,00 for scoring med hovedet fra Danmarks forventede angriber på toppen er langt højere end det øvrige marked, og det får et skud for to units. 

Tippet lørdag 16 juni 2018 - 09:17

Opdateret lørdag 16 juni 2018 - 20:42