Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 21 juni 2018 - 14:00
Kamp:
Danmark - Australien
Liga:
VM2018, FIFA
Udfald:
Mathew Leckie - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
7,00
Chancevurdering:
15%
Spilbar ned til:
6,67
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Danmark er favoritter, når de danske vikinger torsdag eftermiddag skal forsøge at sikre sig en plads i knock-out fasen ved VM i Rusland. Australien spillede frisk til imod Frankrig, og imponerede faktisk en del, men det er et mandskab, som Åge Hareides tropper skal vinde over.

Australierne er pisket til ikke at tabe, såfremt VM ikke skal være overstået for deres vedkommende, og derfor må det forventes, at Socceroos giver sig fuldt ud. Dette, kombineret med en ganske kortglad dommer, kan betyde, at vi ser australierne hive nogle kort, og to af de spændende spillere til at få dette, har jeg et bud på her.
Joshua Risdon - får et kort @ 4,50 x 4 units 
Risdon kommer til at passe højre back hos Australien, og han er nationalmandskabets klart svageste kort. Det var i hans side, at det australske mandskab oftest valgte at angribe, og det er der en årsag til. 
Joshua Risdon spiller til dagligt i den ret svage hjemlige turnering, A-League, hvor han tørner ud for Western Sydney Wanderers. Dermed er han en af de få spillere i Australiens start-11'er, der ikke er udlandsprofessionel, og han har aldrig været det. 
I den netop overståede sæson spillede Risdon 18 kampe for Wester Sydney, og i disse formåede han at trække intet mindre end 10 gule kort. Det endda i en liga, der foregår på et langt lavere niveau, og imod spillere af en noget anden kaliber, end dem, Danmark kommer med til torsdagens kamp.
Det bliver, efter alt at dømme Pione Sisto, som Risdon skal lukke ned for i torsdagens opgør. Sisto svinger noget i kvalitet, men når det kører for ham, så er han en gudsbenådet offensivspiller med teknisk snilde og lækre driblinger. Det kan blive en stor opgave for Risdon at lukke ned for.
Minusset for spillet er, at Risdon fik kort i kampen imod Frankrig. Det betyder, at han, ved kort i dagens kamp, vil sidde over med karantæne i sidste gruppekamp. Spørgsmålet er dog, om man - fra australsk side - ikke er ret ligeglade med dette. Hvis ikke der gives 100% i opgøret, og man ender med at tabe, så vil VM alligevel være overstået. 
Odds 4,50 på, at Risdon får sit 4 gule kort indenfor de seneste 6 landskampe, er et fornuftigt spil. 
Mathew Leckie - får et kort @ 7,00 x 2 units
Lige foran Risdon kommer vi formentlig til at se Mathew Leckie. Midtbanespilleren, der til dagligt tørner ud for Hertha Berlin, er en nøglespiller på det australske mandskab.
Ligesom Risdon kom også Leckie en tur i dommerens bog i den første kamp, og vil derfor også være karantæneramt i næste opgør, hvis dette gentager sig. Der bør dog alligevel være chancer, for Leckie har været en del ude med riven den seneste tid.
Faktisk har midtbaneslideren hevet kort i 5 af sine seneste 8 optrædender for Socceroos, og imod Frankrig lavede han en hel del frispark. Faktisk begik han fem frispark og det kastede altså et kort af sig.
Både Risdon og Leckie skal passe på. I torsdagens kamp er det spanske Antonio Miguel Mateu Lahoz, der passer fløjten, og han er en dommer, der ikke finder sig i ret meget, og hvor kortene til tider kan sidde lidt løst.
I den netop overståede sæson dømte Lahoz 29 kampe i den spanske liga, pokal, Europa League, landskampe og Champions League, og alt i alt resulterede dette i 144 gule og 2 røde kort. Det giver et snit på den gode side af 5 kort pr. kamp, hvilket bestemt er i den høje ende.
Der er meget på spil for begge mandskaber i torsdagens kamp, og et australsk mandskab, der bare er på et lavere niveau end Danmark, er nødt til at bruge fight og vildskab, hvis ikke VM skal være slut kl. 16.00. 

Tippet torsdag 21 juni 2018 - 12:04

Opdateret torsdag 21 juni 2018 - 16:31