Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 26 juni 2018 - 20:00
Kamp:
Nigeria - Argentina
Liga:
VM
Udfald:
Over 2.5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,75
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT
Tv:
DR3

Vi skal til sidste runde i gruppespillet, hvor der i pulje D venter en os spændende afgørelse. Kroatien har indtil nu været suveræne, og med 6 point er de allerede videre i puljen. Nu skal Argentina, Nigeria og Island så slås om hvem der skal med videre.

Messi og Argentina har skuffet enormt ved VM, hvor de har spillet uden fantasi - og indtil videre står med 1 point og en målscore på 1-4.
Alligevel kan de med en sejr over Nigeria, spille sig videre - hvis Kroatien slår Island.
Den chance er de nødt til at jagte, og jeg tror vi får et aggresivt argentinsk mandskab at se i aften.
Det betyder at de skal spille mere offensivt - og sådan som de har forsvaret betyder det også at de kommer til at give chancer væk i den anden ende.
Nigeria kan, med stor sandsynlighed, gå videre med uafgjort - så de kommer nok til at forsvare en del her. Det er dog ikke nødvendigvis holdets store force, og de har kun holdt et cleansheet i de seneste 6 kampe.
Omvendt tror jeg på at de kommer til chancer i den anden ende af banen, hvor Argentinas forsvar som nævnt har set meget shaky ud indtil videre i turneringen.
Der er masser af offensiv kvalitet på de to hold, og der plejer at være mål i dem.
Således har de seneste 4 indbyrdes kampe alle haft minimum 4 mål - og et målsnit på hele 4,75 mål.
Jeg tror på at der kommer mål her - og spiller 2 units på over 2,5 mål i kampen, et odds som flere steder er nede og kysse 1,65.

Tippet tirsdag 26 juni 2018 - 06:48

Opdateret tirsdag 26 juni 2018 - 22:36