Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 27 juni 2018 - 16:00
Kamp:
Sydkorea - Tyskland
Liga:
VM
Udfald:
Under 3.5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,65
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
TV2sport

De fleste havde nok regnet med at tyskerne allerede var videre inden kampen imod Sydkorea, og det havde Sydkorea med garanti også håbet på.

Tyskernes indsats har dog været tandløs indtil videre, og kun en overtidsscoring fra Kroos gør at de står med 3 point inden den sidste kamp.
Holdet skan vinde for at være sikre på videre deltagelse, og de vinder også.
Sydkorea har, som jeg havde nævnt i en anden analyse, været et af VMs dårligste hold. De har scoret et enkelt mål - og står indtil videre med 0 point, og en målscore på 1-3.
Deres fokus i denne kamp vil være på ikke at blive kørt over, og tyskerne bør vinde uden de store problemer.
Indtil videre i turneringen har tyskerne dog ikke vist meget offensivt, og det er blot blevet til 2 scoringer i 2 kampe.
Samspillet imellem Müller, Draxler, Reus, Özil og Werner har været langsom og og uden fantasi - og jeg har svært ved at se at tyskerne pludselig skulle bombe mere end 3 mål ind i kampen her.
Kommer de foran bør de kunne lukke kampen ned og vinde uden at spille sig helt ud - og 1-0 eller 2-0 virker som oplagte resultater her.
Derfor undrer det mig også at vi kan hente odds 1,65 på under 3.5 mål i kampen, og det sender jeg en enkelt unit efter.
Der har været under 3.5 mål i de seneste 6 kampe Tyskland har spillet, og det samme gælder i 5 ud af de seneste 6 kampe som Sydkorea har spillet.
I min bog lugter det af få mål her - og under 3.5 bør være et sikkert spil.

Tippet tirsdag 26 juni 2018 - 07:08

Opdateret onsdag 27 juni 2018 - 21:17