Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 03 juli 2018 - 16:00
Kamp:
Sverige - Schweiz
Liga:
VM
Udfald:
Flest hjørnespark = Schweiz
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,90
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY
Tv:
TV2

I dag spilles de to sidste 1/8-finaler ved VM, inden vi skal i gang med kvartfinalerne på fredag.

Dagen byder på 2 tætte opgør, og i kampen her bliver det spændende at se om vores svenske broderfolk kan klare sig videre i turneringen.
De er marginale underdogs imod et Schweiz som ikke har tabt i 9 kampe - og kommer til kampen her med masser af selvtillid.
Svenskerne er kommet hertil via fight, en solid defensiv, lidt VAR kendelser - og så et mærkeligt uoplagt mexikansk hold. Jeg tror de får det svært imod Schweiz, men måske kan de defensivt holde dem langt hen i kampen.
Bookmakerne tror også på få mål i opgøret, med under 2.5 mål i kampen helt nede i odds 1,45...!
Jeg forventer en kamp med Schweiz i possesion, hvor de vil forsøge at komme over kanterne - og slå indlæg imod Gavranovic og Dzemaili.
Det gjorde de en del i gruppekampene, og her høstede de i snit 6,67 hjørnespark per kamp. De kommer til at dominere imod svenskerne, og kan måske nå 7-9 hjørnespark med lidt held.
Svenskerne vil også gerne have dødbolde, men de kommer ikke til at have så mange angreb som Schweiz. Derfor ser jeg dem få færre hjørnespark, hvilket også er i tråd med deres gruppekampe.
Her har svenskerne i snit haft 4 hjørnespark per kamp, og jeg forventer at de får 2-4 her.
Schweiz til at få flest hjørne bør i min bog hedde omkring 1,80 - og 1,90 er ganske fint og det lister jeg 3 units efter.

Tippet tirsdag 03 juli 2018 - 09:32

Opdateret tirsdag 03 juli 2018 - 19:57