Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 06 juli 2018 - 20:00
Kamp:
Brasilien - Belgien
Liga:
VM
Udfald:
Ciffertips: 2-0
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
11,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
TV2

ENDELIG skal VM i gang igen, efter et par forfærdelige dage uden bold.

Den sene kamp i dag står imellem Brasilien og Belgien, som vel er to af de hold der har performet bedst under VM. Alligevel var Belgien tæt på at ryge ud til Japan, og de vidste nogle af de svagheder som vi ved de har i forsvaret.
Belgien er stadigvæk et klassehold, og de kommer da også til opgøret her som ubesejrede i de seneste 23 kampe..!
Men de har haft defensive problemer, især bagde to wingbacks, hvor der har været alt for meget plads.
Kompany skulle have stabiliseret det hele, men den evigt skadede kaptajn virkede ikke helt på toppen da han fik chancen. Han spiller nok igen iaften i en 3-backkæde med Alderweireld og Vertonghen - og det er et stærkt forsvar.
Problemet er at de bliver ladt lidt i stikken af en til tider for offensiv midtbane.
Det giver plads, og imod spillere som Neymar, Coutinho og Willian - så tror jeg det bliver døden for Belgien.
Belgien ER stærke, men de har altså lukket mål ind imod både Japan, Tunesien og Costa Rica - og jeg tror også at de lukker et par stykker ind imod Brasilien.
Her har træner Tite nemlig skabt et Brasiliansk hold i mere balance end vi har set i mange år. Den defensive midtbane i Casemiro som vil blive erstattet af Fernandinho i denne kamp, balanceret med spillere som Paulinho som også kan arbejde - har suppleret det stærke forsvar godt.
Brasilien lukker ekstremt få mål ind, og når man så samtidig har verdens bedste offensiv - så er man godt med.
Jeg tror på en brasiliansk sejr i aften - og smider 2 units efter at de vinder til odds 2,17.
Opgøret kan dog blive tæt - og står der uafgjort sent i kampen, så vil brasserne nok ikke satse voldsomt. Derfor supplerer jeg spillet med 4 units på at Brasilien går videre - som lige nu kan handles til odds 1,58.
Samtidig smider jeg en enkelt unit efter et lille langskud, nemlig at Brasilien vinder med 2-0 i ordinær tid. Brasserne lukker som sagt meget få mål ind, og kigger vi på de sidste 6 kampe - så har de faktisk vundet med præcis 2-0 i 4 af dem - blandt andet de seneste 3 kampe. Står der 1-0 hen imod slutningen vil Belgien satse voldsomt, og i min bog er odds 11,00 simpelthen for højt på dette spil.
God kamp!

Tippet fredag 06 juli 2018 - 09:13

Opdateret fredag 06 juli 2018 - 22:12