Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 07 juli 2018 - 20:00
Kamp:
Rusland - Kroatien
Liga:
VM2018, FIFA
Udfald:
Artem Dzyuba - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
15,00
Chancevurdering:
10%
Spilbar ned til:
10
Betvalue:
150%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Rusland er højest overraskende i kvartfinalen ved VM, og som vært skal man næppe helt afskrive dem, selvom de lørdag aften skal op imod et stærkt kroatisk mandskab. Jeg kan sagtens se russerne give kroaterne modstand her, og i front bliver det formentlig Artem Dzyuba, der skal lave målene. Vi får fine priser for mål fra den store russer, og jeg forsøger to spil her.

Artem Dzyuba - scorer i kampen @ 4,10 x 4 units
Artem Dzyuba - scorer på hovedstød @ 15,00 x 2 units
Det var egentlig Fedor Smolov, der var udset til at være Ruslands førsteangriber under denne slutrunde, men det er endt med, at Artem Dzyuba har overhalet ham indenom. 
Hidtil har den store angriber scoret 3 mål i 4 kampe (3 startere) for russerne og haft stor ære af værtsnationens succes. Zenit-angriberen er stor og stærk, har et godt skud og er et sandt monster i luftrummet. Med sine 196 cm. og mere end 90 kg. er han svær at håndtere i luftduellerne, og derfor prøves spillet på mål på hovedstød også. 
Under denne slutrunde har det ene af Dzyubas 3 mål været på hovedstød, mens et har været på straffe og et i åbent spil. Mål på hovedstød er lidt af et varemærke fra angriberen, der har lavet 21 hovedstødsmål ud af sin total på 71 scoringer i den russiske liga og på landsholdet henover de seneste år. Det er en ganske nydelig ratio. 
I lørdagens kamp imod Kroatien får store Dzyuba en fordel. Ingen i den (formodede) kroatiske bagkæde måler over 186 cm., mens det kun er Mandzukic på hele holdet, der sniger sig op på 190 cm. 
Dermed bør angriberen få gode muligheder for at dominere luftrummet.
Mål i kampen er set helt ned til 2,90 og hovedparten af markedet ligger på omkring 8,00 for mål på hovedstød. Det er nydelige odds, vi her får serveret. 

Tippet lørdag 07 juli 2018 - 12:43

Opdateret lørdag 07 juli 2018 - 23:04