Eksperten:
Thomsen
Dato:
tirsdag 10 juli 2018 - 20:00
Kamp:
Frankrig - Belgien
Liga:
VM2018, FIFA
Udfald:
Romelu Lukaku - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
13,00
Chancevurdering:
8%
Spilbar ned til:
12,5
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Der er lagt op til en spændende kamp, når Frankrig og Belgien tørner sammen tirsdag aften på stadion i Skt. Petersburg. Begge nationer jagter en plads i VM-finalen, og sammenholdt med, at det er to mandskaber på cirka samme niveau, så kunne dette blive en gyser.

Man kan altid frygte, at der går nervøsitet og gummiben i den, når vi er på dette stadie i turneringen, men omvendt er det to lande med verdensstjerner, der til dagligt bliver testet på allerhøjeste niveau. Jeg tror derfor på en rigtigt fed kamp, der sagtens kan byde på mål.
Til opgøret har jeg fundet to frække spil til høje odds, og de følger her.
Antoine Griezmann - scorer fra udenfor straffesparksfeltet @ 18,00 x 2 units
Det første spil er på Frankrigs Antoine Griezmann til at score fra en position udenfor straffesparksfeltet. Det er et spil med risiko, men odds 18,00 er virkeligt flot her.
Udover at Griezmann har en eminent sparketeknik, og scorer forholdsvis ofte fra distancen, så bliver dette formentlig også en kamp, hvor begge mandskaber må variere angrebsspillet meget - og bl.a. forsøge sig med skud udefra.
Griezmann har under denne turnering ikke spillet op til sit absolut bedste, men det er alligevel blevet til tre scoringer. To af dem har været på straffespark, mens han i sidste kamp bankede den ind fra lang afstand. Ret skal være ret; Uruguays Muslera så ikke for spids ud i situationen, men hvorom alting er, så har Griezmann nettet fra udenfor feltet allerede. Samtidig har halvdelen af alle hans skudforsøg, 7 af 14, under VM, været fra positioner udenfor feltet. 
Hos Atlético Madrid er det blevet til 12 ligamål fra distancen henover de seneste tre sæsoner. Det svarer til 21% af alle hans scoringer, der sættes ind på denne måde.
Romelu Lukaku - scorer på hovedstød @ 13,00 x 2 units 
Store stærke Lukaku har været god for Belgien under denne slutrunde, og går ind til tirsdagens kamp som nationens øjeblikkelige topscorer. 
En af Lukakus åbenlyse forcer er hans statur og fysik, og i luftrummet er den 190 cm. og 93 kg. tunge belgier et sandt monster. Derfor forsøger jeg ham til at score på hovedstød i denne semifinale, da odds 13,00 (ligger under "forhøjede odds") er ganske nydeligt. Meget af markedet er helt nede omkring odds 7,00-8,00. 
Lukaku har tegnet sig for 4 mål under denne slutrunde, hvoraf det ene har været på hovedstød. Det skal dog siges, at hans mål er faldet imod Tunesien og Panama, mens han har haft noget sværere ved at finde nettet imod de bedre modstandere. Han har dog haft rigeligt med chancer, og i kvartfinalen imod Brasilien var det rent uheld, at han ikke scorede; både med hovedet og fødderne.
Hos Manchester United blev Lukaku topscorer i den netop overståede sæson, og af hans 21 liga- og Champions League-mål blev de 5 lavet på hovedstød. I sæsonen inden da lavede hans 6 hovedstødsmål for Everton, ud af 25 samlet, og han snitter derfor meget tæt på et mål med hovedet hver 4. gang, han scorer.
Angrebet hos Belgien er fremragende, og de producerer masser af chancer i hver eneste kamp. Med oplæggere som Hazard og De Bruyne bør Lukaku få rigeligt at arbejde med og odds 13,00 virker derfor helt skørt i dette spot. 

Tippet tirsdag 10 juli 2018 - 08:47

Opdateret tirsdag 10 juli 2018 - 22:05