Eksperten:
Thomsen
Dato:
tirsdag 10 juli 2018 - 20:00
Kamp:
Frankrig - Belgien
Liga:
VM2018, FIFA
Udfald:
Blaise Matuidi - får gult kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
5,00
Chancevurdering:
22%
Spilbar ned til:
4,55
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Frankrig og Belgien står begge snublende nær VM-finalen, og tirsdagens opgør mellem de to europæiske nationer afgører hvem af dem, der skal møde enten England eller Kroatien på søndag på Luzhniki Stadium i Moskva. 

De to mandskaber er umiddelbart ret lige niveaumæssigt, og der kan komme hård kamp om avancement. Derfor er det heller ikke unaturligt at kigge på et par kortspil i opgøret, som dømmes af Andres Cunha fra Uruguay. En ganske kortglad dommer, der snitter på tæt på 5 kort pr. kamp i sit daglige virke i de sydamerikanske turneringer. Under denne slutrunde har han dømt to kampe og uddelt i alt 6 kort, samt givet to straffespark. 
Blaise Matuidi - får gult kort @ 5,00 x 3 units
Det forventes, at Matuidi igen får chancen hos Frankrig, ligesom det var tilfældet imod både Peru og Argentina. Han missede desværre kampen imod Uruguay, da han sad over med karantæne efter at have raget to kort til sig. 
Matuidi har indtil videre spillet 178 min. fodbold under turneringen, fået to kort og begået hele 10 frispark på denne korte tid. Han agerer ofte noget klodset og laver generelt alt for mange forseelser - og det kan igen blive tilfældet, når han skal være med til at lukke ned for et stærkt, offensivt belgisk mandskab, og tage nogle af de mange slagsmål på midtbanen. 
Det skal dog bemærkes, at franskmanden normalt ikke rager vanvittigt mange kort til sig - og den lidt mere løse linje hos FIFA, under denne slutrunde, gør også, at spillet kan få det svært. Alle tidligere kort er dog nulstillet og man ryger derfor kun i karantæne i en evt. finale, såfremt man trækker direkte rødt i semifinalen. 

Tippet tirsdag 10 juli 2018 - 13:57

Opdateret tirsdag 10 juli 2018 - 22:02