Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 15 juli 2018 - 17:00
Kamp:
Frankrig - Kroatien
Liga:
VM
Udfald:
Under 0,5 mål i 1.halvleg
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,33
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj
Tv:
DR1

Så er det finaletid ved VM - og der venter os efter alt at dømme et tæt opgør, når de franske favoritter tager imod Kroatien.

Der har været mange meninger fremme om de to hold, deres mangel på klasse og offensiv fodbold - og en helvede masse andet ævl.
Faktum er at de står i finalen, fordi de udover de få antal kampe har været de mest kyniske hold.
Kroatien har imponeret os ved gang på gang at komme tilbage i kampene, og ved Zlatko Dalic evne til at mikse de taktiske kort helt perfekt alt efter modstanderen.
Frankrig har derimod imponeret med en yderst solid defensiv, hvor især Varane og Kante har været fantastiske.
Det har betydet at Frankrig i de fleste kampe har kunne "nøjedes" med få mål for at vinde, og cleansheets i 4 ud af 6 VM kampe taler sit tydelige sprog om et hold med en stærk defensiv.
Nu er vi så i finalen - og her forventer jeg en yderst tæt kamp - hvor ingen af holdene vil komme bagud. Kroaterne er nødt til at være mere solide defensivt, og jeg tror de vil stå dybere for at undgå at Mbappe kan komme ud og løbe imod deres forsvar.
Det vil give Frankrig bolden lidt mere - og det kan godt give en lidt langsom start på finalen, hvor vi først for alvor ser holdene lukke op i anden halvleg.
Kigger vi på holdenes kampe indtil videre i turneringen, så har der været under 0,5 mål i første halvleg i 42% af kampene.
Statistisk set vil det svare til et odds på 2,38 her. Men hvis vi så indregner det tættere matchup og det faktum at det nok er den største kamp disse spillere nogensinde kommer til at være med i - så syntes jeg odds 2,33 virker højt.
Mit reelle odds her er 2,22-2,25 - og derfor spiller jeg 2 units på 2,33 på "Under 0,5 mål i 1.halvleg".

Tippet fredag 13 juli 2018 - 08:52

Opdateret søndag 15 juli 2018 - 21:56