Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 13 juli 2018 - 20:15
Kamp:
Sønderjyske - AAB
Liga:
Superligaen
Udfald:
Sønderjyske (draw no bet)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,73
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj
Tv:
TV3sport

Sådan lidt under radaren, såden rigtigt dårligt planlagt - så starter Superligaen i dag, midt i sommerferien og før VM er spillet færdigt.

Lad os undgå at bruge tid på at snakke om elendig planlægning, og istedet fokusere på at lave lidt penge på kampene.
Det bør vi kunne gøre i kampen imellem Sønderjyske og AAB, hvor bookmakerne i mine øjne tror for meget på AAB.
Sønderjyske er normalt stærke på eget græs og modsat er AAB ikke kendt som et ret godt udehold. Sidste år endte AAB dog over Sønderjyske i grundspillet, med 5 point mere for 26 kampe. I slutspillet var de dog nærmest ligegyldige, og endte hele 40 point(!!) efter mestrene fra FC Midtjylland.
Op til den nye sæson har der været meget stille omkring transfers til AAB, og der er ikke hentet forstærkninger til truppen.
Det har givet en masse støj - og en i forvejen upopulær Morten Wieghorst ser i mine øjne ud til at gå en svær sæson i møde.
Oveni de manglende transfers, så er holdet ramt af småskader og sygdom - og ser ud til at måtte undvære Rinne, Ahlmann, Pallesen, Ramkilde og Patrick Kristensen til opgøret her.
Lig hertil at klubben ikke har vundet i deres seneste 8 udekampe, så forstår i måske hvorfor jeg tror på en hjemmesejr til Sønderjyske.
Sønderjyske er 3-1-1 for de sidste 5 indbyrdes kampe imod AAB, og kommer til opgøret her med et par gode resultater fra træningskampene hvor de har slået Randers og FC Midtjylland.
Truppen er blevet forstærket med Johan Absalonsen og Mart Lieder, som skal erstatte Uhre og Kroon - der er røget til henholdsvis Brøndby og FC Midtjylland.
For mig ligner det en hjemmesejr, men for at dække mig lidt ind imod nerver i sæsonåbningen, så napper jeg spillet med draw no bet forsikringen.
Det kan vi hente odds 1,73 på i et marked der snitter i 1,67 - og det sender jeg 2 units efter.

Tippet fredag 13 juli 2018 - 13:54

Opdateret fredag 13 juli 2018 - 23:12