Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 14 juli 2018 - 19:00
Kamp:
FC Midtjylland - AGF
Liga:
Superligaen
Udfald:
FC Midtjylland
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,51
Bookmaker:
http://bit.ly/21gCnBN
Tv:
9'eren

Vi fortsætter Superligaens første runde her lørdag, hvor mestrene fra FC Midtjylland skal i kamp. På eget græs tager de imod AGF, i en kamp som de ret beset vel skal vinde.

De kommer til opgøret uden skadesproblemer, og med vind i ryggen fra sidste sæsons fantastiske sæsonafslutning. Overraskende for mig har de formået at holde sammen på truppen, og jeg forventer faktisk at FCM igen i denne sæson skal kæmpe med om guldet.
De er normalt stærke på eget græs, hvor de sidste sæson gik 11-1-1 i grundspillets 13 hjemmekampe.
De plejer også at have styr på AGF, som de slog sikkert i begge kampe i sidste sæson - og har slået i 14 ud af de sidste 22 hjemmekampe.
Oveni dette har AGF en lang række tvivlsomme spillere, og selvom flere af dem er med i truppen , så ser det ud til at Amini, Sana og Bundu ikke er med.
Det er et hårdt slag for AGF offensiv, som efter afgangen af Pusic er lidt tvivlsom ud i mine øjne.
Jeg forventer at David Nielsen vil forsøge at stå kompakt, men selvom de måske kan holde FCM fra store gennemspillede chancer - så vil de stadig få problemer ved dødboldene.
Jeg tror at mestrene starter ud med 3 point, og odds 1,51 på en hjemmesejr over et AGF hold de plejer at have styr på er for meget.
Jeg sender 2 units efter FCM.

Tippet lørdag 14 juli 2018 - 11:16

Opdateret søndag 15 juli 2018 - 10:34