Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 20 juli 2018 - 19:00
Kamp:
AaB - FC Midtjylland
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Jakob Ahlmann - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,25
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
107%
Bookmaker:
https://bit.ly/2uQ9SoE

Det ligner umiddelbart en kamp, hvor vi sagtens kunne få flere kort end mål, når AaB og FC Midtjylland tørner sammen i Aalborg fredag aften. Opgøret står imellem to hold, der begge endte i top-6 sidste sæson, og nu gælder det om at komme godt fra land her i starten af sæsonen også. 

Aalborg er generelt et svært sted at spille, og selvom nordjyderne ikke har helt samme kvalitet i truppen, så bør de have chancer for at drille et FC Midtjylland-mandskab, der måtte nøjes med et skuffende 0-0-resultat i første kamp i sæsonen, hvor AGF rejste hjem med det ene point. 
Jeg forventer fight fra hjemmeholdet, hvor backen Jakob Ahlmann bør være en oplagt kandidat til at ryge en tur i dommerens lille sorte bog. 27-årige Ahlmann er en rigtig Aalborg-dreng, og efter mange år i klubben kender han alt til det noget anstrengte forhold til FC Midtjylland.
Ahlmann er lidt en bisse og i hver af de seneste 10 sæsoner har han raget intet mindre end 10 gule kort til sig. Altså sammenlagt 20 gule kort i 52 kampe, hvilket er et pænt højt snit i en liga som den danske. 
I fredagens kamp spiller Ahlmann overfor Kraev og Munksgaard, der kommer til at ligge og husere i hans side. 
Kampens dommer er Mads Kristoffer Kristoffersen, der i sidste sæson holdt et snit på godt 3,5 kort i snit pr. kamp. Han dømte AaB to gange, og i den ene kamp røg Ahlmann i bogen. 

Tippet fredag 20 juli 2018 - 18:04

Opdateret fredag 20 juli 2018 - 22:05