Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 22 juli 2018 - 16:00
Kamp:
AGF - FC Nordsjælland
Liga:
Superligaen
Udfald:
Under 3 mål asian (3 mål = pengene tilbage)
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,58
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
9'eren

Vi skal igen til Superligabold, hvor AGF i morgen tager imod Nordsjælland i den første hjemmekamp i Århus i den nye sæson.

AGF startede flot og fik, med en smule held, et enkelt point med hjem fra Herning i sidste uge. Det virker til at David Nielsen hele tiden bygger på holdet, som efterhånden har fået skabt sig en ret solid defensiv.
Imorgen skal de så bide skeer med et FC Nordsjælland hold, som på trods af 2 sejre og en uafgjort i sæsonens første 3 kampe ikke har imponeret.
FCN plejer at have taget på AGF, men i morgen er magtbalancen tippet over på AGF - som er små favoritter i kampen. Det er sådan set fair nok, for udover en god hjemmebanestatistik til AGF så kommer de også til kampen med en trup uden de store problemer. 
Det kan man ikke sige om FCN, som mangler deres to måske vigtigste spillere i Mathias Jensen og Donyoh. Det er 2 spillere som de virkelig kommer til at mangle offensivt.
Kigger vi på sidste sæson, så vandt FCN begge de indbyrdes kampe - og kørte et naivt spillende AGF mandskab over ved begge lejligheder.
Det tror jeg AGF har lært af, og vi vil se lidt af den defensivt disciplin som David Nielsen har banket ind i holdet. Det betyder at AGF vil forsøge at styre kampen med bolden i egne rækker, men samtidig vogte sig overfor kontraangreb fra det hurtige FCN hold.
Det kan give et kampbillede der bliver lidt defensivt, hvilket er atypisk for indbyrdes opgør imellem disse to hold.
På grund af historikken med målrige kampe imellem de to hold, er der også gode odds at hente på under spillene.
Jeg tror at det bliver en mere låst kamp end bookmakerne forventer, og at vi kan hente odds 1,58 på under 3 mål asian er mig lidt af en gåde.
Oddset er også højere end hos alle de store udenlandske bookies, og jeg forventer at det falder op til kickoff.
Jeg sender 3 units efter Under 3 mål asian (3 mål = pengene tilbage).

Tippet lørdag 21 juli 2018 - 20:38

Opdateret søndag 22 juli 2018 - 23:09