Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 22 juli 2018 - 22:00
Kamp:
Liverpool - Dortmund
Liga:
Træningskamp (Neutral bane)
Udfald:
Liverpool
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,10
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
TV3 max

Vi skal en tur til "International Champions Cup", i North Carolina USA, hvor flere af europas store hold spiller lidt sommerbold.

Både Liverpools og Dortmunds trup er ramt af at en del VM spiller stadig er på ferie, men generelt mener jeg at dette er til Liverpools fordel.
De har en væsentligt bredere trup end Dortmund, og er generelt længere fremme i forberedelserne til den nye sæson.
Samtidig er Mane, Shaqiri og Salah nu stødt til truppen - og selvom de uden tvivl ikke spiller fuld tid - så forventes det at de kommer i spil i 30-45 minutter.
Det kan let blive lidt af en sommerkamp, med masser af udskiftninger. Men Liverpools spillere vil gerne vise sig frem overfor deres amerikanske fanbase, og i en kamp imellem to offensive hold - så tror jeg at Liverpools omstillingsspil bliver den store forskel her.
Samtidig er Dortmund som nævnt uden en del VM spillere, hvor afsavnet af Kahawa, Delaney, Burki, Guerreiro og Akanji kommer til at gøre ondt på dem.
En anden faktor her er at Dormund kun har haft 48 timer siden deres sidste kamp imod Manchester City, som de slog 1-0.
Det vil nok få Lucien Favre til at ændre endnu mere på startopstillingen, og jeg tror godt at vi kan forvente et ret ungt Dortmund hold i denne kamp.
I min bog er Liverpool et bedre hold end Dortmund, men det er især den bredere trup der får mig til at gå med de røde her.
Jeg spiller en Liverpool sejr til odds 2,10.

Tippet søndag 22 juli 2018 - 12:47

Opdateret mandag 23 juli 2018 - 00:02