Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 25 juli 2018 - 19:00
Kamp:
Kukesi - Qarabag
Liga:
Champions League Kval
Udfald:
Ciffertips 0-1
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
6,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Nej

Vi skal igen til Champions League kvalifikationen, hvor jeg igen mener at bookmakerne undervurderer Qarabag. Som nævnt i tidligere analyser, så er holdet suveræne i den hjemlige liga - og de er efterhånden en fast del af UEFAs turneringer også.

Holdet er bygget om om et stramt defensivt koncept, hvor træner igennem 10 år Gurban Gurbanov, virkelig har fået bygget en solid defensiv op. Og samtidig dominerer de ofte kampene med masser af possesion.
Holdet har ikke lukket mål ind i de sidste 4 kampe, og er i mine øjne storfavoritter til at gå videre imod Albanske Kukesi.
Albanerne er faktisk ikke uheldige med at være kommer hertil, for de kom kun videre fra 1.runde på reglen om udebanemål. Endda på en scoring i det 87.minut.
Dette til trods for at de mødte Valette fra Malta - som ikke ligefrem kan betegnes som et storhold.
Den albanske turnering er ikke startet endnu, men kigger vi henover alle turneringer - så har Kukesi ikke vundet i deres seneste 6 kampe.
De er store underdogs i min bog, og jeg forventer at at Qarabag får et klart spilovertag i kampen her.
Godt nok er Qarabag bedst på eget græs, men jeg forventer at de tager en sejr her. Gør de det, så kan det meget vel blive meden smal margin - især  1-0 som i sidste runde,er et godt bud.
Qarabags sidste to sejre har været med 1-0, og det kunne de også godt vinde her.
Bookmakerne tror også på få mål, og under 2,5 er helt nede omkring odds 1,54.
0-1 sejren har bookmakerne som det mest sandsynlige resultat, og danske spil er f.eks. helt nede i 4,50 på at Qarabag vinder med 1-0.
Hos en enkelt bookmaker kan vi dog hente odds 6,00, og selvom ciffertips altid er svære at ramme, så er odds 6,0 simpelthen for højt.
Jeg skyder en enkelt unit af efter 1-0 til udeholdet.

Tippet mandag 23 juli 2018 - 14:02

Opdateret torsdag 26 juli 2018 - 08:30