Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 04 august 2018 - 16:00
Kamp:
West Bromwich - Bolton
Liga:
The Championship
Udfald:
West Bromwich & over 1,5 mål
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,80
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
Nej

Lørdag starter en af mine ynglingsligaer, nemlig den næstbedste engelske række "The Championship". En af favoritterne til at rykke direkte op er West Bromwich Albions, og de starter deres sæson ud imod kriseramte Bolton.

De har holdt fast i træner Darren Moore, som sluttede sæsonen rigtigt fornuftigt af - på trods af at holdet var på vej ud af den bedste række.
Men West Brom rykkede altså ud af Premier League i sidste sæson, men med en uges tid tilbage af det engelske transfervindue - så har de indtil nu formået at holde godt sammen på tropperne.
En forventet start 11'er tæller således navne som Gibbs, Hegazi, Nyom, Livermore, Barry og Rondon - og det skal være nok til at kæmpe med i toppen af ligaen i denne sæson.
Det bør ihvertfald være nok til at slå et Bolton hold ramt af kaos, som de fleste forventer kommer til at kæmpe om nedrykning i denne sæson.
Bolton ser således ud til at starte med hele 7 nye spillere i forhold til sidste kamp og de får det meget svært imod et sammenspillet West Brom hold, som stort set er bedre på alle pladser.
Det ligner en sikker hjemmesejr, og det er bookmakerne da også enige i.
Det rene 1-tal er i omkring 1,45 og det finder jeg ikke videre attraktivt. Til gengæld kan vi hente odds 1,80 på en hjemmesejr og minimum 1,5 mål, hvilket er en fint i en kamp hvor jeg forventer at hjemmeholdet vil angribe fra første fløjt.
Det er også lidt over markedet, som nogle steder er helt nede i 1,65 på denne variant.

Tippet fredag 03 august 2018 - 06:53

Opdateret lørdag 04 august 2018 - 20:57