Eksperten:
Danishbacon
Dato:
fredag 03 august 2018 - 20:30
Kamp:
HSV - Holstein Kiel
Liga:
Tyskland: 2. Bundesliga
Udfald:
Over 2,5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,89
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Ja så er det idag at HSV skal spille sin første kamp i den Tyske 2. Bundesliga, de tager hjemme imod Holstein Kiel og jeg tror vi godt kan kommetil at se en ganske målrig kap her til aften.

HSV er ikke blevet lænset for spillere efter deres nedrykningheldigvis for dem, de har dog mistet Andre Hahn som nu er i Ausburg, Målmand Christian Mathenia er solgt til Nurnberg som de mest markante.
De har hentet et par spændende folk til, de har været på shoppetur i Greuther Fürth hvor de har købt forsvarsspilleren Khaled Narey og så har de hentet et ungt angrebs talent i Bayern Munchen i form af Manuel Wintzheimer, han scorede 26 mål i hans 26 kampe for Bayern Munchen U19 hold i sidste sæson og scorede 4 gange i hans 6 optrædner for Bayern Munchen II.
De har haft en ganske lovende optakt til den nye sæson, 4 kampe i Juli der alle blev vundet, slog CSKA Moskva med 1-0, Rapid Wien med 2-1, Stoke med 2-1 og Monaco med 3-1.
Holstein Kiel som i sidste sæson endte som nummer 3 i 2. Bundesliga, de mistede som det sikkert er mange kendt herhjemme midtbanemanden  Dominick Drexler til FCM som dog hurtigt lige lavede en Låsby Svendsen og solgte ham videre til FC Køln med en gangske fin profit, eller må salget af forsvarsspilleren Rafael Czichos til FC Køln også være et tab.
Ind har de fået et par spændende spillere, de har købt en Sydkoreansk Midtbanemand Jae-Sung Lee fra Jeonbuk Motors, han var med til VM i år for Sydkorea og spillede alle 3 kampe for Sydkorea, derudover har de lånt den Østrigske Ungdoms landsholdsspiller Mathias Honsak til forsvaret fra Salzburg.
De har haft 2 træningskmape i Juli, begge tabte de men scorede dog i begge kampe, de tabte til Dynamo Moskva med 6-2 og med 2-3 til Eibar.
Over 2,5 mål og ligger 3 Unit.

Tippet fredag 03 august 2018 - 16:13

Opdateret fredag 03 august 2018 - 22:28