Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 12 august 2018 - 18:00
Kamp:
Randers - AGF
Liga:
Superligaen
Udfald:
Jens Stage scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
5,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Canal 9

Vi skal en tur til Superligaen, hvor der er lokalderby når Randers tager imod AGF i Superligaen. AGF er ubesejrede efter 4 kampe i ligaen, hvilket ikke er sket siden at Aage Rou Jensen rendte rundt og sparkede kasser ind for "De Hviieee".

Det er dog primært på grund af defensiven, der kun har lukket 2 mål ind at de ligger godt til, for offensivt har de brændt rigtigt mange chancer.
De store syndere har været Ankersen, Stage og Junker - som alle er kommet frem til meget uden at få det omsat til kasser.
I den sidste kamp så vi Jens Stage blive skubbet frem som angriber, og i kampen imod Randers forventer jeg også at se ham i en meget offensiv rolle.
Derfor er jeg tidligt ude med et målscorer spil på Jens Stage, efter at markederne er åbnet med odds 5,00 på at han kommer på tavlen.
Det syntes jeg er et flot odds imod et Randers hold, som lukkede 3 mål ind imod Esbjerg - og bestemt ikke så gode ud.
Jens Stage er måske ikke den typiske målscorer, men den 21-årige spiller har tidligere i sin karriere spillet væsentligt længere fremme på banen end han hidtil har på 1.holdet. 
De egenskaber begynder David Nielsen nu at gøre brug af, og i de sidste kampe af sidste sæson scorede han 2 mål i de sidste 4 kampe.
Jens Stage skal nok komme til chancer - og med fare for at andre bookies åbner højere - så virker odds 5,00 som et flot odds i mine øjne.
Jeg sender 2 units efter at Jens Stage kommer på tavlen, i en kamp hvor jeg har AGF til at score 1-2 mål i kampen.

Tippet onsdag 08 august 2018 - 11:24

Opdateret søndag 12 august 2018 - 19:53