Eksperten:
Danishbacon
Dato:
torsdag 09 august 2018 - 19:20
Kamp:
Angelica Bengtsson - Ninon Guillon-Romarin
Liga:
EM: Stangspring Kvinder
Udfald:
Ninon Guillon-Romarin
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,00
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Vi indtager igen idag det Olympiske Stadion i Berlin til EM i Atletik.

Her tager vi fat på kvindernes Stangspring hvor Svenske Angelica Bengtsson er sat op imod Franske Ninon Guillon-Romarin, jeg går Franskmanden her.
Angelica Bengtsson kom til finalen her med et spring på 4,45, det så dog ikke videre overbevisende ud i kvalrunden i Tirsdags, lagde ud på 4,35 hvor hun havde en nedrivning, de den kom op på de 4,45 måtte hun ud i tredie forsøg for at komme over, havde hun ikke klaret det tredie forsøg, ja så var hun faktisk ikke kommet i finalen, så ville det have været hendes landsmand Lisa Gunnarsson der stod i den, om det så bare en lidt off day for hende må vi se i aften.
Hun har været ude i 10 Stævner i 2018, de fleste hjemme i Sverige, hendes årsbedste er samtidig hendes personlige rekord, den blev sat i hendes sidste stævne op til EM den 25 Juli hjemme i Sverige ved Karlstad Folksam GP og lyder på 4,73.
Ninon Guillon-Romarin er kommet til finalen med et spring på 4,45 som hun satte i første forsøg og valgte hun ikke at springe mere men spare kræfterne til i aften.
Hun har været ude i 11 Stævner med flest hjemme i Frankrig.
Hendes årsbedste er samtidig hendes personlige rekord, den satte hun ved det sidste stævne hun deltog i inden EM den 20 Juli ved stævnet Monaco Herculis hvor hun sprang 4,75.
Det er et jævnbyrdigt H2H spil her, Bookmakerne har dem som nummer 5-6 samlet, nogen med Svenskeren som nummer 5 og andre med Franskmanden som nummer 5, et odds på 2,00 til Franskmanden synes jeg for stort til at lade ligge, det kunne sagtens være de ender på samme højde og det derfor vil være antal forsøg der placere dem.
Ninon Guillon-Romarin og ligger 2 Unit.

Tippet torsdag 09 august 2018 - 12:34

Opdateret torsdag 09 august 2018 - 23:27