Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 12 august 2018 - 12:15
Kamp:
ADO Den Haag - Emmen
Liga:
Æresdivisionen, Holland
Udfald:
Nasser El Khayati - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,20
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Nasser El Khayati starter på 10'eren for ADO Den Haag imod oprykkerne fra Emmen. I sidste sæson nettede han 11 gange i 34 kampe og var holdets helt store profil. Vi får odds 3,20 på scoring fra den stærke offensivspiller, og det er rigtigt flot imod et oprykkerhold, der formentlig får det svært i denne sæson.

El Khayati tog i sidste sæson straffe for ADO Den Haag, og det bør ikke have ændret sig til denne. Samtidig er han meget aggressiv og afslutter mange gange i løbet af en sæson. I sidste sæson havde han eksempelvis et snit på 2 afslutninger på mål pr. kamp, hvilket er ganske højt over så mange kampe. 
Emmen blev kun nr. 7 i den næstbedste række i sidste sæson, men fik sig en plads i playoff-kampene, da Ajax og PSV's 2.-hold ikke kan rykke op. Via disse playoff-kampe fik de, højst overraskende, sikret sig en plads i det fine selskab - men det bør blive et kort visit. Holdet har ikke umiddelbart den fornødne kvalitet til at gøre sig gældende i Æresdivisionen og især her i starten, hvor de skal vænne sig til livet og kampene imod de bedste, kan de få det hårdt.
3 units forsøges på El Khayathi som målscorer. 

Tippet søndag 12 august 2018 - 11:52

Opdateret søndag 12 august 2018 - 14:29