Eksperten:
Danishbacon
Dato:
søndag 12 august 2018 - 17:00
Kamp:
Maritimo - Santa Clara
Liga:
Portugal: Primeira Liga
Udfald:
Maritimo
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,00
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Den bedste række i Portugal er også gået igang i denne Weekend, og her tager Maritimo hjemme imod oprykkerne fra Santa Clara, jeg tror hjemmeholdet ligger ud med en ssejr her i 1 runde.

Maritimo har fået ny træner i den 43 Årige Cláudio José Ferreira Braga, der ikke har det helt stor CV med sig, han kommer fra et år i Hollandske Fortuna Sittard med fin succes, fik dem rykket op i den bedste række i Holland sidste sæson, og så havde han sin Træner Debut for dagens modstander hold Santa Clara, 6 måneder var han der i 2014 før han røg ud.
Der er en form for sydende forventning blandt deres fans efter Portugals fortabte søn Daniel Miguel Alves Gomes er vendt tilbage til portugal efter hele 10 år i Russik fodbold og så lige et smut til Tjekkisk fodbold sidste sæson, han er blevet 34 år men må forventes at ryger direkte ind på midtbanen hos Maritimo, ligner en klar forstærkning.
Sidste sæsons 7 plads skal forbedre er målet, og det er vel Europa pladserne de sigter efter i år og de har en rigtig stærk hjemmebane, af deres sidste 32 hjemmekampe har de kun tabt de 3 af dem.
Santa Clara er tilbage i det fornemmeste selskab efter 15 år, de fik 2 pladsen i sidste sæson og dermed opryknings billetten med et forspring på 2 point ned til nummer 3 Academico Viseu.
Holdet har dog ikke fået så meget nyt og stærkere blod ind hos sig igennem sommeren, de har dog fået den 24 årige forsvarsspiller Fabio Cardoso ind i truppen efter hans noget kiksede ophold i skotske Rangers hvor det kun blev til 12 kampe, ellers er truppen en der ikke har den store erfaring med at spille i den bedste række i portugal, det må forventes det tager tid før de vender sig til hurtigere spil imod bedre hold end de er vnat til.
Maritimo og ligger 3 Unit.

Tippet søndag 12 august 2018 - 15:18

Opdateret søndag 12 august 2018 - 20:02