Eksperten:
Danishbacon
Dato:
søndag 12 august 2018 - 18:30
Kamp:
Istanbul Basaksehir - Trabzonspor
Liga:
Tyrkiet: Superlig
Udfald:
Istanbul Basaksehir
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,82
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Så er den bedste række i Tyrkiet også sat igang igen efterommerferien, her tager sidste sæson`s  nummer 3 Istanbul Basaksehir hjemme imod sidste sæson`s nummer 5 Trabzonspor, jeg går på hjemmeholdet her.

Istanbul Basaksehir spås igen i denne sæson en top 4 placering, og træner Avci har været ude og købe/dække sig fint ind på tranfermarkedet, han har hentet Aydogdu og Milos Jojic til at dække Emre og Tekdemir der begge er ved at være oppe i årerne, især Emre medsine 37 år kunne godt blive udfaset i denne sæson stille og roligt, det samme kan man sige om Arda Turan der dog er i karantæne til denne kamp, men ser man på sidste år ja så var det ligefør det var en fordel for holdet når Turan ikke var med, han bliver kun brugt sporadisk i denne sæson er mit gæt, det bliver nok istedet Kahveci eller Elia der fylder den plads i den her sæson, begge er nok med fra start da også Mosorro er ude med karantæne.
Det ligner igen i år et stærkt og Dynamisk hold og jeg synes faktisk det virker som et stærkere hold end sidste år, og her i runde 1 på deres stærke hjemmebane hvor de i sidste sæson`s 17 kampe fik 13 sejre, 3 uafgjorte og kun 1 nederlag og med en målscore hjemme på 36.14, ja så ser jeg dem som vinderen her i denne her kamp.
Trabzonspor`s ageren på Transfer markedet har været lidt underlig synes jeg, de har mistet deres klart stærkeste kort iform af midtbane manden Okay Yokuslu der blev solgt til spanske Celta de Vigo for 6 Millioner Euro, de penge går de så ud og køber to forsvarsspillere ind for i Toure fra Franske Loirent og Hosseini fra Iranske Esteghlal.
Det er også lidt op af bakke her i 1 runde, de må se bort fra Burak Yilmaz, Onur Kivrak,Vahid Amiri og Kamil Cörekci der alle er skadet.
Deres mål er top 5, det tror jeg de for mere end svært ved at nå i den her sæson, sidste sæson sluttede de på 5 pladsen med 55 point, der var hele 16 point op til nummer 4 og op til dagens modstander var der 17 point.
Indbyrdes blev det i sidste sæson 2-2 på denne her bane, de sidste 5 kamep på denne her bane mellem de to hold her har givet 3 sejre til Istanbul Basaksehir og 2 Uafgjorte.
Istanbul Basaksehir og ligger 3 Unit.

Tippet søndag 12 august 2018 - 15:56

Opdateret mandag 13 august 2018 - 09:42