Eksperten:
Danishbacon
Dato:
mandag 13 august 2018 - 20:45
Kamp:
Kayserispor - Antalyaspor
Liga:
Tyrkiet: Superlig
Udfald:
Kayserispor
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,80
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Så skal vi have rundet 1 runde i den nye sæson i den bedste Tyrkiske række af, det sker når Kayserispor hjemme tager imod Antalyaspor.

Kayserispor endte i sidste sæson på en 9 plads i den 18 hold store liga, målet er top 5 for denne her sæson, og det tror jeg faktisk godt de kan nå, en gammel kending tilbage i træner sædet og deres transfer vindue har været ganske fint.
De har hentet Ertugrul Saglam ind igen som træner, han stod i spidsen for klubben i 2005-2007 med fin succes, og han har været både dygtig og fornuftig i transfervinduet indtil videre,til midtbanen har han hentet Rajko Rotman tilbage igen efter hans ene sæson i Göztepe og den 23 årige Ghanesiske landshold spiller Bernard Mensah er hentet i Kasımpaşa, til forsvaret har han hentet Sakib Aytaç fra dagens modstander Antalyaspor hvor han var fast mand i start 11èren.
Der mangler dog lidt nyt blod i Angrebet, det efterhånden nogen ældre herer der løber rundt oppe foran med Bulut 35 år og Gyan 32 år.
Antalyaspor er allerede presset inden sæsonen er gået igang for dem, de er i store økonomiske problemer og har måtte sælge godt ud i truppen fra sidste sæson hvor den endte som nummer 14 kun 5 point over nedrykningsstregen, deres mål er også bare at overleve denne her sæson.
Kun to spillere der kan gå ind i startopstillingen er det blevet til af deres nye træner Korkmaz mens han har måtte se 6 ellers faste starter forlade klubben af økonomiske årsager, det ligner en meget hård og svær sæson for dem.
Kayserispor er et stærkere hold og skal have 3 point her i deres åbning på den nye sæson.
Kayserispor og ligger 3 Unit.

Tippet mandag 13 august 2018 - 15:12

Opdateret tirsdag 14 august 2018 - 11:23