Eksperten:
Danishbacon
Dato:
fredag 17 august 2018 - 20:45
Kamp:
Reims - Lyon
Liga:
Frankrig: Ligue 1
Udfald:
Memphis Depay scorer udenfor Straffesparksfeltet
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
6,00
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

I den bedste række i Frankrig tager Reims hjemme imod Lyon, jeg går efter et spiller mål her.

Begge hold kom fra første runde med en sejr, Reims slog Nice ude med 0-1 mens Lyon hjemme slog Amiens med 2-0.
Mit spil her bliver at Memphis Depay scorer udenfor feltet, han er ikke bange for at skyde på mål udenfor feltet plus han er fast frisparksskytte hvor han heller ikke er bleg for at prøve lykken direkte, det lykkes for ham i Sæsonpræmieren hvor han scorede til 2-0 direkte på frispark, det er også en af hans rigtige stærke sider at tage de her dødbolde.
Reims gav i sidste sæson rigtig mange frispark i farlige områder og blev ofte straffet for det, det var ofte når deres offside fælder kiksede de kom på mellemhånd, en taktik de fortsætter med i denne her sæson ser det ud til, de trak ihvertfald Nice i fælden 3 gange i første runde.
 
Lyon`s spillestil er som det altid har været, Short passin og possesionsspil især i højre side er de aktive og hurtige og for ofte modstanderholdet til at begå frispark imod dem.
Det her bliver en kamp kontroleret af Lyon og vil foregå mest på Reims banehalvdel, der skal nok komme en lille god håndfuld frispark i områder hvor Depay vil prøve det direkte frispark og der vil også være muligheder for langskud med deres hurtige pasning spil.
Memphis Depay scorer udenfor Straffesparksfeltet og ligger 2 Unit

Tippet fredag 17 august 2018 - 13:31

Opdateret fredag 17 august 2018 - 23:02