Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 20 august 2018 - 19:00
Kamp:
Målscorer - double
Liga:
Superettan, Sverige
Udfald:
Cederqvist/Kapcevic - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
8,25
Bookmaker:
https://www.youbet.dk/startbonus/

I mandagens Superettan-program forsøger jeg mig med en målscorer-double. Dette er ikke noget, vi praktiserer så ofte her på Tipperen.dk, men i dag er dagen. 

Vi får samlet odds 8,25 ved at kombinere nedenstående to spil hos YouBet. Man kan også benytte Unibet, LeoVegas, 888sport og Nordicbet. Her er det samlede odds dog marginalt lavere.

Man kan selvfølgelig også spille de to spil som singler, hvis dette er mere trygt. 

Värnamo vs. Örgryte (Superettan, Sverige)
Spil: Par Cederqvist - scorer i kampen
Odds: 3,30
Värnamo ligger sidst i den næstbedste svenske række, men i den seneste tid er holdet begyndt at røre på sig. Med syv point i de seneste tre kampe har man i disse hentet flere point, end man gjorde i de foregående 15. 

Med en kamp i baghånden i forhold til nogle af de øvrige bundhold, og kun syv point op til overlevelse, er der derfor alt at spille for for mandagens hjemmehold. 

Skal tingene lykkes, så kræver det dog mål, og her er der nærmest kun én mand, der for alvor kan levere disse: Par Cederqvist. Den aldrende angriber har tegnet sig for 8 mål i 18 kampe i denne sæson, hvilket svarer til 53% af alle Värnamos mål. 

Cederqvist tager straffe for klubben og har scoret 4 gange fra pletten. Samtidig har han fundet vej til nettet i 6 af klubbens seneste 8 kampe, hvor han i alt har scoret 7 mål. Brandvarm!

Örgryte kommer til mandagens kamp uden sejr i 9 kampe i træk. Dermed er en ellers stærk sæsonstart blevet sat over styr, og klubben rasler ned igennem tabellen. I 7 af de 9 kampe uden sejr har holdet lukket mål ind.


Öster vs. Frej (Superettan, Sverige)
Spil: Dragan Kapcevic - scorer i kampen
Odds: 2,50
Et andet interessant målscorerspil går på, at Dragan Kapcevic finder vej til nettet. 

Den 32-årige bosniske angriber er on fire, og ligesom Cederqvist, så vælter han mål ind i disse uger.

Kapcevic har sammenlagt tegnet sig for 7 mål i 12 kampe (7 startere) i denne sæson, og samtlige af disse er sat ind indenfor de seneste 8 kampe. Her har han kun to gange forladt banen uden at finde nettet. I sidste rundes 4-0-sejr over Brage blev han endda dobbelt målscorer.

Öster er nr. 5 i den næstbedste række, og med mandagens kamp i hånden, er de aktuelt 7 point fra 3.-pladsen, der potentielt kan give oprykning til Allsvenskan. Dermed er der mulighed for at minimere gabet til kun 4 point med en sejr. 

Den seneste tid har især været god for Öster, der ikke har tabt i 7 kampe i træk (5-2-0) og ser ud til at jagte oprykningsmuligheden.

Hos Frej er man helt nede som nr. 10, og med kun 4 point til nedrykningspladserne er det den vej, man kigger i øjeblikket. Defensiven er ganske svag og i 18 kampe har man lukket mål ind i de 16. Alene i de seneste fire kampe er der scoret 8 gange på Hampus Elgan i Frej-målet.

Tippet mandag 20 august 2018 - 16:25

Opdateret mandag 20 august 2018 - 20:50