Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 27 august 2018 - 20:30
Kamp:
Roma - Atalanta
Liga:
Serie A
Udfald:
Roma
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,73
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
Nej

Vi skal en tur til Serie A i aften, hvor Roma tager imod Atalanta i anden runde af ligaen.

Begge hold startede solidt ud med en sejr, og i aften tror jeg at hjemmeholdet napper 3 point mere til kontoen.
Roma endte 3'er i sidste sæson, hele 17 point foran Atalanta - og i min bog er de et langt bedre hold. De kommer til kampen her som ubesejrede i deres senste 5 kampe, og i de seneste 4 kampe har det stærke Roma forsvar ikke lukket mål ind.
De har godt nok mistet deres keeper til Liverpool før sæsonen og det bliver også svært at se hvordan de klarer sig uden Nainggolan.
Til gengæld har de hentet spillre som Nzonzi, Pastore og Justin Kluivert og kigger vi på start 11'eren så ser den rigtigt stærk ud.
De plejer at være gode på eget græs, og de bør være for stærke for Atalanta. Især fordi Atalanta var ude i en hård kamp torsdag imod FCK - som de også skal møde på torsdag igen. Der har været spekuleret lidt i at Atalanta måske sparer et par spillere, og det vil bare gøre forskellen imellem de to hold endnu større.
Atalanta er uden Iilic og Palomino, hvor Roma mangler Perotti.
Jeg tror på en hjemmesejr her, og odds 1,73 er for højt på Roma. Det er også lidt over markedet, som lige nu snitter omkring 1,68 - og forventeligt drysser lidt mere op til kickoff i aften.
Jeg spiller 3 units på Roma her.

Tippet mandag 27 august 2018 - 09:36

Opdateret tirsdag 28 august 2018 - 06:28